De Graafschap-trainer Sandor Popovics heeft de bloemen al in ontvangst genomen na de 3-0 zege op Helmond Sport in 1985. Toch ging de promotie niet door.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-trainer Sandor Popovics heeft de bloemen al in ontvangst genomen na de 3-0 zege op Helmond Sport in 1985. Toch ging de promotie niet door. © Fotoarchief Theo Kock

De Graafschap was in 1985 minuten 6 minuten eredivisionist: ‘Ik heb scheidsrechter Van der Niet tot op de trap achterna gezeten’

DOETINCHEM - Voor het eerst sinds 32 jaar promoveert de nummer twee uit de eerste divisie weer naar het hoogste niveau. Met dank aan de ‘veranderagenda’ is de kans groot dat De Graafschap de ‘loterij’ van de play-offs ditmaal niet nodig heeft.

0 reacties

  1. Abdi Nageeye twijfelt over olympische deelname: ‘Wil honderd procent fit zijn’
    Podcast

    Abdi Nageeye twijfelt over olympische deelname: ‘Wil honderd procent fit zijn’

    Alleen als Abdi Nageeye de komende drie weken alle belangrijke trainingen goed kan afwerken, staat hij op 8 augustus aan de start van de marathon op de Olympische Spelen. Dat vertelt de Nederlands recordhouder in de nieuwe aflevering van Hardlooppodcast De Pacer, waarin Pim Bijl en Eric Brommert met hem bellen. ,,Begin juni kreeg ik helaas hamstringproblemen. Ik mag nu geen terugval meer krijgen.”