Alexander Büttner (rechts) namens RKC Waalwijk in duel met Noni Madueke.
Volledig scherm
PREMIUM
Alexander Büttner (rechts) namens RKC Waalwijk in duel met Noni Madueke. © Pro Shots / Marcel van Dorst

De Graafschap wil Achterhoekers Alexander Büttner en Boyd Lucassen

De Graafschap wil zich volgend seizoen versterken met de Achterhoekers Alexander Büttner (33) en Boyd Lucassen (23).

13 reacties

 • Hans Mellink

  2 maanden geleden
  Dit is zo triest. Om een goede indruk te maken maar weer gearriveerde Achterhoekers in de selectie op te nemen. Gaan we hier de, niet eens zo populaire, multimiljonair Butner een bizar salaris betalen? De backs zijn nu niet direct de posities waar het goede geld aan uitgegeven moet worden. Eerst de as op orde.
 • Marjan hutten

  2 maanden geleden
  @sjaak, net alsof luuk en siem hoogvliegers zijn, ook geen toegevoegde waarde die2.
 • sjaak van tiel

  2 maanden geleden
  Als ze nu met Luuk en Siem komen begrijp ik het nog wel. Maar Butner? Niets veranderd en geleerd dus qua beleid. Belooft (alweer) weinig goeds deze insteek. Men heeft lak aan de overheersende mening van de supporters. Ga voor talentvolle, gretige spelers die vooruit willen en zet niet meer in op afbouw-spelers. Zorg voor (toekomstig) kapitaal op het veld. Kom naar buiten met een gefundeerde visie. Maar het blijft praten tegen een muur. Jammer. Ik ga met steeds minder plezier naar het stadion.
 • Marjan hutten

  2 maanden geleden
  lucassen is zeker een aanwinst, en alex? tja kan maar soms verzaakt ie en is ie niet te oud? Maar al met al zal ik het toch proberen jongen uit de streek, niet geschoten is altijd mis.
 • Pieter-Jan Hulsbosch

  2 maanden geleden
  AB heeft geen enkele, maar dan ook werkelijk,geen enkele toegevoegde waarde. Dat is korte termijn beleid en dat willen we niet.