De Zilveren Promotieschaal was bijna binnen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Zilveren Promotieschaal was bijna binnen. © theo kock persfotografie

De prijzenkast van Mike blijft leeg

Het was een fascinerend gezicht. Verlekkerd keek De Graafschap-trainer Mike Snoei voor het duel met Helmond Sport naar het Zilveren Promotieschild. ‘Die staat vannacht op mijn nachtkastje.’ Dat wist Mike heel erg zeker.

11 reacties

 • martine Bouwman

  2 jaar geleden
  Allemaal makkelijk om achteraf een pispaaltje te gebruiken! snoei heeft zowel vorig als dit seizoen maximaal gepresteerd! Het elftal(en reserves) hebben echt maar 3 of 4 volwaardige Ere divisie spelers. Als wij gepromoveerd waren was er veel werk aan de winkel, omdat we tenminste 6 a 7 hele goede spelers erbij te halen. om een beetje kans te hebben om er in te blijven. En daar was echt geen budget voor!!
 • theo houkes

  2 jaar geleden
  Wat staat er zowel in in de prijzenkast van Snoei alleen ontslag brieven verder weinig
 • Fub Wennekes

  2 jaar geleden
  Wees nou eens realistisch kijk nou eens naar de spelersgroep wat moet je daar nou van maken , ja in de kkd kan het nog net maar toch promoveren kom op zeg mensen die dat denken hebben geen verstand van het simpele spelletje maakt totaal niet wie je er voorzet
 • Eddy Hoebink

  2 jaar geleden
  Snoei heeft geen geluk gehad, want hij heeft ook maar moeten toezien hoe de kansen verkloot werden. Maar tactisch kan hem veel verweten worden, hij heeft er weinig voetbal in gekregen en bleef te lang op de vechtmachine zitten. Fysiek had hij het wel voor elkaar, voetballend totaal niet. Een frisse wind lijkt me prima.
 • nick kooij

  2 jaar geleden
  Een zelf ingenomen, eigengereid mannetje die het liefst alle touwtjes in handen had. Als hij naast de bus chauffeur zat zou hij wel even zeggen hoe die man moest rijden . Werd tegen hem gezegd laat die man toch zelf rijden en als jij op het veld moest lijnen zou je dat ook nog het liefst zelf doen. Jazeker want moet goed gedaan worden. 🤣🤣