Volledig scherm
Robert Mutzers baalt nadat Excelsior Maassluis-doelman Jean-Paul van Leeuwen weer een aanval van De Treffers onschadelijk heeft gemaakt. © Pro Shots

De Treffers faalt in afwerking bij debuut Misidjan

MAASSLUIS - De Treffers heeft zaterdagavond voor de zesde keer in twaalf competitieduels gelijkgespeeld. De Groesbeekse tweededivisionist kon een overwicht bij Excelsior Maassluis niet uitdrukken in de score: 0-0.

Het elftal van trainer Anton Janssen blijft door het puntenverlies hangen in het rechterrijtje. De Treffers bezet nu de tiende plaats met vijftien punten.
Janssen verkoos tegen Excelsior Wesley Meeuwsen boven Remy Raterink in de punt van de aanval. Verder liet hij de onlangs aangetrokken Cendrino Misidjan debuteren. Daardoor schoof Nick de Bondt door naar de aanval en moest Coen Maertzdorf op de bank plaatsnemen.

De Treffers legde de regerend landskampioen van de amateurs zijn wil op. De falende afwerking kwam de gasten alleen duur te staan. Voor rust werd een kopbal van Meeuwsen van de lijn gehaald en miste Nick de Bondt een levensgrote mogelijkheid met zijn zwakke rechterbeen. Na schoot diezelfde De Bondt nog op keeper Jean-Paul van Leeuwen van de thuisploeg.