Volledig scherm
De Treffers-spits Jean Black (midden, archieffoto) was als invaller goed voor de tweede treffer. Foto: William Hoogteyling

De Treffers haalt Black terug naar Groesbeek

Jean Black sluit per direct aan bij De Treffers. De 26-jarige spits komt over van de Belgische vierdeklasser RWDM. De aanvaller was eerder in het seizoen 2012/2013 speler van de Groesbeekse topklasser, maar verkaste na één jaar naar België.

Black, die als prof in Nederland actief was bij de beloften van NEC en bij FC Oss in de eerste divisie, maakte in de zomer van 2013 de overgang naar KV Turnhout. Na twee seizoenen bij die club trok hij naar RWDM.

De Treffers was op zoek naar aanvallende versterking na het tussentijdse vertrek van Thiemo Vanmaris. Hij liet zijn verbintenis bij de topklasser deze week ontbinden, omdat hij weinig perspectief zag op speelminuten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.