Volledig scherm
Clubhuis De Treffers in Groesbeek. © Theo Peeters

De Treffers legt ook PSV’er Melis vast

GROESBEEK - De Treffers heeft Bob Melis gecontracteerd. De voetbalclub uit Groesbeek had de 19-jarige middenvelder de laatste drie weken op proef. Melis zat zonder club nadat zijn verbintenis bij PSV deze zomer niet werd verlengd.

De Tilburger is de tweede aanwinst voor De Treffers in korte tijd. De tweededivisieclub legde woensdag nog vleugelverdediger Cendrino Misidjan, tevens een testspeler, vast. 

Eerder werden Dani Centen, Gino van den Berg, Jermo Wilsterman, Dennis Janssen, Joey Dekkers, Dilivio Hoffman, Bo van Essen en Lowie van Zundert (was gehuurd) van buitenaf gehaald.

Volwassenheid

Volledig scherm
Bob Melis. © PSV

Melis geldt op Sportpark Zuid als opvolger van Ruben Rodrigues, die de tweede helft van afgelopen seizoen werd gehuurd van FC Den Bosch. ,,De stap naar De Treffers is voor mij de juiste”, reageert Melis.

,,De tweede divisie is een mooie competitie om te wennen aan seniorenvoetbal. Hier wordt namelijk volwassenheid gevraagd. Ik wil minuten maken en leren, want ik moet nog de nodige stappen zetten richting het echte profvoetbal.”

De oud-jeugdspeler van NAC en Willem II kijkt niet te ver vooruit. ,,Ik ben een nuchter persoon. Ik ben vooral blij en opgelucht met De Treffers. Ook omdat ik wel angst heb gehad dat ik geen club op niveau zou vinden.”

,,In de moeilijke periode na mijn vertrek bij PSV Onder 19 heb ik veel steun gehad aan mijn ouders en zaakwaarnemer. Bij De Treffers wilde ik dan ook koste wat kost een contract afdwingen. Ik weet zeker dat we er iets moois van gaan maken.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.