Dennis Gentenaar geniet in Abu Dhabi. ,, Ik kan niet zeggen dat ik dingen mis uit Nederland. Behalve mijn hond. Die mis ik enorm.”
Volledig scherm
PREMIUM
Dennis Gentenaar geniet in Abu Dhabi. ,, Ik kan niet zeggen dat ik dingen mis uit Nederland. Behalve mijn hond. Die mis ik enorm.” © Erwin Spek

Dennis Gentenaar dompelt zich onder in Abu Dhabi: ‘Dit is een kans uit duizenden’

avontuur in de woestijnABU DHABI - Dennis Gentenaar is de keeperstrainer van Al-Wahda in Abu Dhabi. De Nijmegenaar zegt net zo gemakkelijk ‘Salaam Aleikum’ als ‘goedemorgen’.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘GP's in Italië zorgen voor depressie bij Red Bull’
    Podcast

    ‘GP's in Italië zorgen voor depressie bij Red Bull’

    Na negen races in het Formule 1-seizoen is een hoop duidelijk geworden. Lewis Hamilton is op weg naar een nieuwe wereldtitel en de Red Bull van Max Verstappen is niet zo betrouwbaar als hij leek. De races in Italië hebben dat wel duidelijk gemaakt. En dat zorgt weer voor spanningen. Honda is bezig met de motor, Max is teleurgesteld. In de 24ste aflevering van Pitstop dit seizoen bespreken de AD-verslaggever Rik Spekenbrink en Arjan Schouten de stand van zaken in de Formule 1 met Etienne Verhoeff en kijken ze vooruit naar de Grand Prix van Rusland.