Volledig scherm
De Graafschap speelde afgelopen zaterdag tegen RKC Waalwijk. © Marcel Bonte/Pro Shots

Eerste divisie blijft voetballen tijdens interlandperiodes

DOETINCHEM - De clubs in de eerste divisie blijven doorspelen tijdens interlandperiodes. Volgens de KNVB  'heeft een meerderheid van clubs uit de eerste divisie zich maandag geschaard achter handhaving van de afspraak om tijdens interlandperiodes een reguliere competitieronde in te plannen'.

Vorige week werd duidelijk dat sommige clubs niet blij waren dat in de eerste divisie door werd gespeeld tijdens interlandperiodes. NEC miste bijvoobeeld Ferdi Kadioglu. Ook andere clubs uit de eerste divisie moesten spelers afstaan aan nationale (jeugd)teams. Dat bleek voor de meerderheid van de eerstedivisionisten echter geen bezwaar om wedstrijden uit te stellen.
Tijdens de volgende interlandperiode speelt NEC op vrijdag 6 oktober uit tegen Fortuna Sittard en gaat De Graafschap op bezoek bij Helmond Sport.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Live Voetbal

home logo VVV-VenloVVV
EINDE
0-1
Heracles AlmeloHER
away logo