Volledig scherm
Beuningen verloor voor het eerst dit seizoen. Archieffoto

Eerste nederlaag van het seizoen voor Beuningen

DEVENTER - De hockeyers van Beuningen zijn door de eerste nederlaag van het seizoen de koppositie kwijt. De eersteklasser verloor op eigen veld van Houten (1-3) en zag Kromhouters met 8-3 winnen van Barneveld. Daardoor staat de concurrent uit Tiel op basis van het doelsaldo bovenaan.

Tom Snijdewind zette de thuisploeg al snel op voorsprong. De bezoekers keerden nog voor rust de stand om. In de tweede helft counterde Houten naar 1-3.

Poulegenoot QZ verloor bij Deventer door drie rake strafcorners: 3-1. Tom Driessen maakte voor de Nijmeegse ploeg na rust de 1-0 ongedaan. Deventer scoorden daarna nog twee keer.

Wijchen tikte in de derde klasse B Meerssen helemaal scheel: 9-0. Hugo Fraij, Wouter Brugman, Stefan de Groot (allen 2x), Koen Jacobs, Wessel Kralen en Sjors Reith scoorden.

Competitiegenoot Apeliotes won in Limburg van Horst: 4-5. Xander van de Mortel maakte nog voor rust de vroege achterstand goed. In de tweede helft liepen de bezoekers uit Nijmegen uit naar 1-5 door treffers van Remko Hartveldt, Mike Broekhuis (2x) en Mark van Unnik. In de slotfase werd het nog spannend.

Druten kreeg op eigen veld een pak slaag van DVS, de nummer drie van de vierde klasse A: 0-7.

Live Voetbal

home logo Sparta RotterdamSPA
EINDE
2-3
ExcelsiorEXC
away logo
home logo AjaxAJA
EINDE
2-0
FeyenoordFEY
away logo
home logo Willem IIWIL
EINDE
1-1
FC GroningenGRO
away logo
home logo Heracles AlmeloHER
RUST
0-1
PSVPSV
away logo