De Graafschap-trainer Adrie Poldervaart.
Volledig scherm
PREMIUM
De Graafschap-trainer Adrie Poldervaart. © Pro Shots / Stefan Koops

Er wacht De Graafschap een cruciale periode

ANALYSEDe Graafschap wacht vier cruciale duels. Lukt het de Superboeren om de krochten van het betaald voetbal te verlaten?

5 reacties

 • Eelco de Boer

  3 maanden geleden
  Hoezo cruciaal? Er is geen degradatie naar de amateurs mogelijk dit seizoen en een goede klassering zit er ook absoluut niet meer in. Het is dus gewoon een kwestie van het seizoen volmaken en uitkijken naar de toekomst.
 • Teun Dreug

  3 maanden geleden
  Blijft komisch maar ook treurig om te zien hoe de fysiotherapeut aan de slag moet met een stel voetballers die veelal te traag, onervaren of over de houdbaarheidsdatum zijn. Dit team wordt compleet weggespeeld door de lokale amateur voetbal clubs. Ik kijk liever bij de amateurclubs in de buurt. Minder ergernis, krijg geen bier over me heen en de sfeer is stukken beter. Zelden zo’n prutserig seizoen beleefd als dit jaar bij de Graafschap, voor mij geen seizoenskaart meer. Ben er wel klaar mee.
 • sjaak van tiel

  3 maanden geleden
  Ze belonen zich zelf niet. Ze werken er zo hard voor, of niet coach? Pas je aan aan de spelers en niet andersom. Een achterhoede als een zeef, maar toch volhardend met 4 verdedigers, waarvan Fortes die meer een aanvallende middenvelder is en kansen kan creëren. Een middenveld met alleen jeugdspelers werkt niet. Schuurman voegt weinig toe en De Jong is meer een hangende 10. Is niks, wordt zo niks.
 • Henk Keurentjes

  3 maanden geleden
  er wacht geen cruciale periode dit elftal mag nooit promoveren absoluut gewoon te weinig kwaliteit en de oudjes maken het verschil ook niet
 • Henk Houwers

  3 maanden geleden
  Volgens mij is het in de afgelopen cruciale periode al mis gegaan.