‘FC Barcelona dreigt met rechtszaak om contract Frenkie de Jong vanwege criminele activiteiten vorig bestuur’

Met videoBarcelona wil dat Frenkie de Jong zijn huidige verbintenis met de club doorscheurt en terugschakelt naar zijn oude, eerste contract bij de club. Bij het tekenen van zijn verlenging zou het vorige clubbestuur zich met ‘criminele activiteiten’ hebben beziggehouden. Dat schrijft het gerenommeerde (sport)journalistencollectief The Athletic. De club dreigt met een rechtszaak.

5 reacties

 • Frank de Jager

  2 maanden geleden
  Als die Bartolomeu zich niet aan de wet heeft gehouden dan is dat een zaak tussen hem en het huidige bestuur. Daar is Frenkie helemaal geen partij in. Kansloos (tenminste in Nederland)
 • Ellie Ellie van den Berg van koot

  2 maanden geleden
  Ten hag voor kerstmis weer thuis
 • Nico van Dam

  2 maanden geleden
  En precies daarom is het professionele mannenvoetbal een klotensport geworden.
 • Gerhard Schepel

  2 maanden geleden
  Gerhard Schepel, Frankie laat je niet alleen leiden door het geld.Dat het bij Barcelona een vieze smerige boel is mag nu wel duidelijk zijn.Volg je onbevangen persoonlijkheid en kies voor een club waar je helemaal als zeer getalenteerde voetballer tot je recht komt.Dat geld verdien je in de rest van je carrière ook nog wel.Geld brengt je alleen maar op een dwaalspoor.Bovendien moet de sportman en bestuur een team vormen .Kijk maar naar Max Verstappen,geweldig coureur en een geweldig team.Succes
 • Martin Reekers

  2 maanden geleden
  Franky moet maken dat hij wegkomt daar, het kan hem zijn sportieve carrière kosten.