Volledig scherm
Damiano Schet © FC Oss

FC Oss strikt oud-RKC'er Damiano Schet

OSS - FC Oss heeft per direct de beschikking over Damiano Schet. De 25-jarige aanvaller komt over van SC Telstar en tekende een contract tot het einde van het seizoen met een optie op een extra jaar.

Schet ziet zijn overstap naar FC Oss als een prachtige kans om zich te laten zien: “Het gevoel is goed, ik heb er heel veel zin in. Ik ben bekend met de eerste divisie en hoop met mijn kwaliteiten bij te dragen aan het succes van FC Oss.” Directeur Peter Bijvelds is content met de komst van Schet: “Wij zien in Damiano dé gewenste aanvallende versterking, zowel op voetbaltechnisch als op karakterologisch gebied. Hij is een offensieve speler die op meerdere posities uit de voeten kan.”

Schet speelde in het verleden onder meer voor RKC Waalwijk en SC Cambuur. Bij die twee clubs kwam hij in totaal tot 28 duels in de eredivisie waarin hij drie keer scoorde. Voor SC Telstar maakte Schet dit seizoen acht keer zijn opwachting in de eerste divisie.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.