Volledig scherm
Erwin Koeman. © REUTERS

Fenerbahçe boekt kleine zege in beker

Fenerbahçe heeft de eerste van twee bekerconfrontaties met Giresunspor gewonnen. De formatie van coach Erwin Koeman versloeg de club uit de tweede Turkse klasse op eigen veld met 1-0.

De favoriet nam in Istanbul pas in de slotfase afstand. In de 80ste minuut scoorde de Algerijn Islam Slimani. Koeman is nu ongeveer een maand hoofdtrainer van Fenerbahçe, als opvolger van de ontslagen Phillip Cocu. 

  1. Van den Boomen redt punt voor De Graafschap tegen Jong FC Utrecht

    Van den Boomen redt punt voor De Graafschap tegen Jong FC Utrecht

    UTRECHT - De Graafschap begint vanavond (20.00 uur) zonder Gregor Breinburg en Toine van Huizen aan de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Trainer Mike Snoei geeft Roland Baas en Jasper van Heertum een basisplaats. De Doetinchemmers kunnen vanavond hun borst natmaken. Het Utrechtse beloftenteam, de afgelopen jaren steevast een kelderploeg in de eerste divisie, verrast dit seizoen. De talentenploeg staat op de zesde plek, met slechts twee punten achterstand op de Superboeren. Mis niets in het liveblog!
  2. NEC verslaat Jong PSV en boekt eindelijk weer zege in eerste divisie

    NEC verslaat Jong PSV en boekt eindelijk weer zege in eerste divisie

    NIJMEGEN - NEC treedt vanavond (aftrap 20.00 uur) tegen Jong PSV aan met drie nieuwe basiskrachten. Rens van Eijden speelt na ruim negen maanden weer een officieel duel bij de Nijmegenaren. De centrale verdediger kampte lange tijd met liesklachten. Ole Romeny en Jellert van Landschoot maken tegen de beloften uit Eindhoven eveneens hun rentree vanaf de eerste minuut. NEC wil de tweede periode in de eerste divisie succesvol van start gaan. Mis niets in het liveblog!