Gianni Infantino, voorzitter van de FIFA
Volledig scherm
Gianni Infantino, voorzitter van de FIFA © ANP

FIFA belooft voetbalbonden financiële hulp

De FIFA belooft aangesloten nationale voetbalbonden tijdens deze coronacrisis financieel te helpen. De wereldvoetbalbond heeft naar schatting ruim 2 miljard euro aan reserves en wil die ook gerbuiken om bonden in nood te helpen. 

 1. ‘GP's in Italië zorgen voor depressie bij Red Bull’
  Podcast

  ‘GP's in Italië zorgen voor depressie bij Red Bull’

  Na negen races in het Formule 1-seizoen is een hoop duidelijk geworden. Lewis Hamilton is op weg naar een nieuwe wereldtitel en de Red Bull van Max Verstappen is niet zo betrouwbaar als hij leek. De races in Italië hebben dat wel duidelijk gemaakt. En dat zorgt weer voor spanningen. Honda is bezig met de motor, Max is teleurgesteld. In de 24ste aflevering van Pitstop dit seizoen bespreken de AD-verslaggever Rik Spekenbrink en Arjan Schouten de stand van zaken in de Formule 1 met Etienne Verhoeff en kijken ze vooruit naar de Grand Prix van Rusland.
 2. Zahavi voelt zich jong genoeg om te schitteren: ‘Kijk naar Zlatan, hij is bijna 39’
  PREMIUM

  Zahavi voelt zich jong genoeg om te schitteren: ‘Kijk naar Zlatan, hij is bijna 39’

  PSV presenteerde dinsdagmiddag de nieuwe spits Eran Zahavi, een 54-voudig Israëlisch international die tijdens zijn carrière in China, Israël en de nationale ploeg van Israël uitstekende cijfers kon overleggen. Nu wil hij het ook in Europa laten zien. ,,Ik wil elke dag het beste uit mezelf halen”, zei hij in het Philips Stadion. ,,Dat wilde ik in Israël, in China, bij het nationale team en nu bij PSV”, aldus de man die net zo makkelijk lijkt te praten als scoren. Dat laatste moet hij in de eredivisie nog wel bewijzen.