Volledig scherm
Henk Fraser © Pro Shots

Fraser wil veel meer gretigheid zien

VITESSE IN SPANJEOLIVA – Henk Fraser wil een cultuuromslag bewerkstelligen bij Vitesse. De coach van de Arnhemse eredivisieclub vindt dat wissels en geblesseerde spelers veel gretiger moeten zijn om terug te keren in het team.

,,Spelers met blessures moeten méér doen”, zegt hij. ,,Méér brengen. Ze moeten er alles aan doen om met spoed terug te komen in de groep. Geblesseerde spelers en wissels moeten meer tijd en energie van ons als staf krijgen. Maar ze moeten óók gedwongen worden meer te doen. Op dat vlak kunnen we bij Vitesse echt nog stappen maken.”

Alles staat of valt met fanatisme, vindt Fraser. Honger. ,,Een blessure of wissel moet de aanzet zijn om zo snel mogelijk terug te keren”, zegt hij. ,,Dan is er juist niks op het gemakkie. Dit gaat helemaal niet om mensen specifiek, maar om Vitesse in het algemeen. Rustig aan doen is helemaal niet in het belang van Vitesse. Sta je er niet in, dan moet je juist extra werk willen verzetten.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Live Voetbal

home logo NAC BredaNAC
EINDE
2-2
Willem IIWIL
away logo
home logo VVV-VenloVVV
EINDE
2-0
ADO Den HaagADO
away logo
home logo Heracles AlmeloHER
EINDE
4-1
FC GroningenGRO
away logo
home logo FeyenoordFEY
EINDE
3-0
PEC ZwolleZWO
away logo
home logo Fortuna SittardFOR
EINDE
3-1
De GraafschapGRA
away logo