Volledig scherm
PREMIUM
Myrthe Schoot (links) en Lonneke Slöetjes tijdens het WK van 2018. © Ronald Hoogendoorn

Gelderse topvolleybalsters over WK in Arnhem: ‘Heel lastig om nu nog te stoppen’

ARNHEM - De Achterhoekse topvolleybalsters Lonneke Slöetjes, Femke Stoltenborg en Myrthe Schoot zijn dolenthousiast over het WK van 2022 in Nederland. Arnhem is dan de centrale plek van het mondiale eindtoernooi, zo werd vorige week bekend. Tijdens de finale moeten er 29.000 mensen in het GelreDome zitten.

,,Supergaaf”, reageert Slöetjes. ,,Heel bijzonder om zo’n toernooi in eigen huis te hebben. Het is niet makkelijk om de organisatie van het WK binnen te halen. Aziatische landen betalen vaak veel geld. Ik denk dat de volleybalbond juist hele goede ideeën had. Dat is een groot compliment voor de organisatie.” Schoot: ,,Voor het eerst een WK in Nederland, daar mogen we als team en volleybalbond heel erg trots op zijn.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Youri Loen terug naar De Goffert in het ‘verkeerde’ shirt
    PREMIUM

    Youri Loen terug naar De Goffert in het ‘verkeerde’ shirt

    NIJMEGEN - Voetbaltrainers houden de opstelling in aanloop naar een wedstrijd het liefst zo lang mogelijk geheim, maar Youri Loen (28) doet niet moeilijk als hem gevraagd wordt naar de eerste elf van Almere City, dat vrijdagavond in De Goffert aantreedt tegen NEC. ,,Links op het middenveld staat Youri Loen. De andere tien plekken moeten nog worden ingevuld’’, zegt de oud-NEC’er met een grote glimlach op zijn gezicht.