Supporters van De Graafschap maken ondubbelzinnig duidelijk wat ze vinden van de oproep van het kabinet om te blijven zitten in het stadion.
Volledig scherm
PREMIUM
Supporters van De Graafschap maken ondubbelzinnig duidelijk wat ze vinden van de oproep van het kabinet om te blijven zitten in het stadion. © Pro Shots / Stefan Koops

Gemengde gevoelens bij De Graafschap en NEC na oproep kabinet: ‘Hoor het graag als er een medicijn is om te blijven zitten’

NIJMEGEN/ DOETINCHEM - De algemeen directeuren van NEC en De Graafschap vinden niet dat het demissionaire kabinet dit weekend al kan verwachten dat de betaald voetbal-clubs zich aan de oproep houden om de fans verspreid te laten zitten in de stadions. Dat vergt volgens hen tijd.

16 reacties

 • Tom Hond

  1 jaar geleden
  @J. Zomers en de punt wijst omhoog van punaise lekker over na gedacht je medicijn werkt zeke net zo goed als je prikje zeker.
 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  Een medicijn om te blijven zitten - een punaise die je op zijn kop legt.
 • theo houkes

  1 jaar geleden
  Het is gewoon heel simpel niet luisteren geen supporters en niet alleen de Graafschap maar overal
 • Mattie Veld

  1 jaar geleden
  @Wim het ligt er niet aan of jij in het ziekenhuis terecht komt, maar dat je anderen gaat besmetten. De voetballerij eigent zich privileges toe die andere sectoren niet hebben.
 • Wim Sonderen

  1 jaar geleden
  Al twee weken zijn ze aan het voetballen en de ziekenhuizen liggen vol met supporters?