Volledig scherm
Team van van Gispen. Archieffoto © William Hoogteyling

Gispen nog lang niet veilig

CULEMBORG - De tafeltennissers van Gispen speelden in de eerste klasse van de NTTB Midden met 5-5 gelijk in Culemborg tegen UTTC. Het is ongemeen spannend in de eerste klasse.

HTTC is in 1A met afstand de beste club en met de andere vijf ploegen, waaronder Gispen, kan het alle kanten op. Het verschil met nog twee wedstrijden te gaan tussen nummer twee Effect en nummer laatst UTTC is slechts zes punten. Gispen totaliseerde 35 punten uit 8 wedstrijden. Jeroen Ché en Thomas Goldstein wonnen ieder twee partijen. Rob te Boekhorst één en samen met Ché verloor hij het dubbel.

Tielse TC speelt volgend seizoen ook weer in de eerste klasse na een 9-1 overwinning op Nieuwegein. Michael Edel en Niels Mahieu wonnen drie partijen en samen het dubbel. Andras Czeto pakte twee punten.

Batua verloor met 1-9 van Gispen 7. Alleen Piet van Maarseveen wist een partij te winnen. Koos van Winden en Frans Burgers verloren alles.

ASIO uit Haaften is kampioen geworden van de zesde klasse door een 10-0 overwinning op Taverbo/Sabo 8. Kees Hobo, Emil Pfeiffer en Henk van Zandwijk maakten in Haaften geen enkele fout.