Volledig scherm
De eindstand is 2-0 voor Grol. Foto © Fred Diks

Grol neemt wraak na wanprestatie

GROENLO - Grol heeft in de derde klasse C wraak genomen voor de wanprestatie in het duel tegen DVC'26 (6-2 verlies). Tegen FC Trias werd met 2-0 gewonnen door goals van Thijs Nibbelink en Johan Houben.

Grol-aanvoerder Johan Houben klonk na afloop strijdvaardig. "We hadden na die afgang in Didam heel wat recht te zetten. Heel wat jongens moesten zich extra bewijzen. En dat is gelukt." Dat zijn vorige trainer Jos Heutinck de oefenmeester van FC Trias was, maakte Houben niet veel uit. "Jos was bij Grol een fantastische trainer, die het heel goed heeft gedaan. We speelden echter niet tegen Jos, maar tegen FC Trias. We moesten na een mindere periode deze wedstrijd winnen om bij de onderste teams vandaan te blijven."

Voor FC Trias-trainer Jos Heutinck was zijn terugkeer naar Groenlo niet succesvol verlopen. "Ik geef toe dat Grol verdiend heeft gewonnen. Zij hebben namelijk twee goals gemaakt en wij niet. We hebben deze slag dan wel verloren, maar de oorlog nog zeker niet", aldus Heutinck, die zijn contract bij de Winterswijkse club met een jaar heeft verlengd. "Aanvallend kwamen wij te kort." Grol-trainer Jeroen Burghout liet weten dat zijn jonge team nog steeds volop in ontwikkeling is. "Na de vette jaren, zijn nu de magere jaren aangebroken. Als we in de middenmoot eindigen, is dat al heel knap."