Haile Gebrselassie.
Volledig scherm
PREMIUM
Haile Gebrselassie. © AP

Hermens en Gebreselassie blijven boezemvrienden

ZEVENHEUVELENLOOPNIJMEGEN - Jos Hermens is de ontdekker van Haile Gebrselassie. Precies 25 jaar geleden haalde de Nijmeegse atletenmanager en directeur van Global Sports Communication de Ethiopiër voor het eerst naar de Zevenheuvelenloop, die zondag voor de 36ste keer gehouden wordt. 

0 reacties

  1. Virgil van Dijk niet mild over Oranje: ‘Op agressiviteit afgetroefd door bijters Ecuador’

    Virgil van Dijk niet mild over Oranje: ‘Op agressivi­teit afgetroefd door bijters Ecuador’

    Oranje-captain Virgil van Dijk nam na het 1-1 gelijkspel tegen Ecuador even de tijd op de vraag waar het nou mis was gegaan voor het Nederlands elftal, dat via Cody Gakpo nog op voorsprong kwam na vijf minuten. Daarna creëerde Oranje echter niets meer en mocht nog van geluk spreken met een punt. Volgens Teun Koopmeiners is het positief dat het Nederlands elftal alleen maar beter kan spelen in het restant van het WK.
  2. Raymond van Barneveld ondanks vroege exit op Players Championship Finals virtueel bij eerste 32 op WK

    Raymond van Barneveld ondanks vroege exit op Players Champions­hip Finals virtueel bij eerste 32 op WK

    Raymond van Barneveld staat, ondanks een 4-6 nederlaag tegen Kim Huybrechts in de eerste ronde van de Players Championship Finals, in aanloop naar het WK darts virtueel in de top 32. Dat betekent dat hij de eerste ronde over zou mogen slaan op het WK. Definitief is zijn plek bij de eerste 32 nog niet, al moeten zijn concurrenten minimaal de finale zien te bereiken in het Engelse Minehead.