Volledig scherm
Justin Bijlow en Kenneth Vermeer. © Getty Images

Herstellende Bijlow voor de zekerheid met Feyenoord mee naar Porto

Doelman Justin Bijlow gaat met Feyenoord mee naar Portugal, voor de laatste groepswedstrijd in de Europa League tegen FC Porto. De keeper is herstellende van een elleboogblessure. Bijlow reist voor de zekerheid toch mee, omdat na Kenneth Vermeer ook Elber Evora geblesseerd is geraakt.

Vermeer, normaal gesproken de eerste keus onder de lat, staat al een paar weken aan de kant. Omdat ook reservekeeper Bijlow met een blessure kampt, staat Nick Marsman de laatste wedstrijden onder de lat. Evora, de 20-jarige doelman van Jong Feyenoord, zat als reserve op de bank bij het eerste. Evora raakte maandag echter geblesseerd en kan niet mee naar Porto. Daarom stapt de herstellende Bijlow wel in het vliegtuig, net als de 18-jarige keeper Joey Koorevaar van Feyenoord Onder 19.

Trainer Dick Advocaat mist behalve Vermeer ook de geblesseerde vleugelverdedigers Rick Karsdorp en Ridgeciano Haps. Feyenoord moet donderdag winnen in het Estádio do Dragão en dan hopen dat Rangers thuis wint van Young Boys. Alleen dan gaan de Rotterdammers door naar de knock-outfase.