Demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) hebben niet zo veel op met de buitensporter.
Volledig scherm
PREMIUM
Demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) hebben niet zo veel op met de buitensporter. © ANP

Hugo en Mark hebben het vuur bij de amateursporter gedoofd. Definitief

COLUMN‘Er is licht aan het einde van de tunnel. We moeten nog even doorbijten.’ Dat krijgen we telkens te horen van Mark en Hugo als er weer een coronapersconferentie geven. Maar voor de amateursporters is het licht gedoofd. Over en uit. Definitief.

1 reactie

 • Job Coenraad

  3 weken geleden
  Bizar voor woorden dat pinokkio Mark Rutte en de clown Hugo dit al een ruim een jaar hebben kunnen doen. Terwijl nu al heel duidelijk is dat het mortaliteitcijfer van corona voor oudere mensen zo rond de 0.7- 0,23 ligt met onderliggend aandoeningen of overgewicht. (Dit is bevestigt door het WHO en Jaap van Dissel RIVM) Corona is voor jonge mensen in het algemeen niet dodelijk. En vooral als je gezond bent en in goede conditie bent. Sporten en een gezonde levensstijl is juist aan te raden.
 1. Samenvatting | Jong PSV - De Graafschap
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  De Graafschap haalt belangrij­ke punten op bij Jong PSV

  19 april
 2. Samenvatting | Ajax - Vitesse
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Bekerdroom Vitesse spat in blessure­tijd uiteen

  18 april