Een foto die is geplaatst door null (@) op

John Terry zegt Spartak Moskou toch af

John Terry gaat toch niet naar Spartak Moskou. Na rijp beraad met zijn famile heeft de voormalig Engels international bedankt voor het aanbod van de Russische topclub. Terry meldt het besluit op zijn Instagrampagina.

Terry bedankt Spartak voor het in hem gestelde vertrouwen, maar ziet af van een verlenging van zijn loopbaan in Rusland. ,,Ik wil Spartak bedanken. Het is een ambitieuze, zeer professionele club, maar nadat ik de transfer met mijn familie heb overlegd, heb ik vandaag toch besloten het niet te doen. Het is niet het juiste moment voor ons om naar Rusland te verkassen.''

Terry, die eind dit jaar 38 jaar wordt, was laatstelijk actief bij Aston Villa, waar zijn contract eind mei niet werd verlengd. Hij speelde het grootste deel van zijn carrière voor Chelsea.

Volledig scherm
John Terry. © Getty Images
  1. Van Boekel na terugtrekken 'duizend procent' strafschop: 'Wilde niet weer eigenwijs zijn’

    Van Boekel na terugtrek­ken 'duizend procent' strafschop: 'Wilde niet weer eigenwijs zijn’

    Twee weken nadat hij tijdens de wedstrijd tussen FC Utrecht en PSV tot twee keer toe het advies van videoscheidsrechter Danny Makkelie in de wind sloeg, was Pol van Boekel opnieuw onderwerp van gesprek. De scheidsrechter uit Vierlingsbeek kende in de slotfase van Fortuna Sittard-Heerenveen (2-4) een penalty toe aan de thuisploeg, maar besloot deze na het raadplegen van de VAR plots in te trekken.