Volledig scherm
Davy Klaassen. © Erik Pasman

Klaassen mag geen handen meer schudden bij Werder Bremen

Davy Klaassen mag zijn collega’s bij Werder Bremen voorlopig niet meer de hand schudden. De club kampt met een verkoudheidsgolf en is bang dat er meer spelers worden aangestoken.

Werder Bremen kan morgenavond (20.30 uur) tegen hekkensluiter Fortuna Düsseldorf  waarschijnlijk niet beschikken over Ludwig Augustinsson, Claudio Pizarro en Yuya Osako, die het zwaar te pakken hebben. Om meer ellende te voorkomen zijn er nu strikte regels opgesteld bij de nummer negen van de Bundesliga.

,,We mogen elkaar niet meer de hand schudden’’, zegt Davy Klaassen in Bild. ,,Ter begroeting zwaaien we nu alleen of maken we een gebaar met de vuist.’’

En als Werder morgen scoort? Klaassen, lachend: ,,Dan is een omhelzing wel toegestaan.’’

 1. LIVE: Van Heertum en Baas in de basis bij De Graafschap tegen Jong FC Utrecht
  LIVE

  LIVE: Van Heertum en Baas in de basis bij De Graafschap tegen Jong FC Utrecht

  UTRECHT - De Graafschap begint vanavond (20.00 uur) zonder Gregor Breinburg en Toine van Huizen aan de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Trainer Mike Snoei geeft Roland Baas en Jasper van Heertum een basisplaats. De Doetinchemmers kunnen vanavond hun borst natmaken. Het Utrechtse beloftenteam, de afgelopen jaren steevast een kelderploeg in de eerste divisie, verrast dit seizoen. De talentenploeg staat op de zesde plek, met slechts twee punten achterstand op de Superboeren. Mis niets in het liveblog!
 2. LIVE: NEC met drie nieuwe basisklanten tegen beloften van PSV
  LIVE

  LIVE: NEC met drie nieuwe basisklan­ten tegen beloften van PSV

  NIJMEGEN - NEC treedt vanavond (aftrap 20.00 uur) tegen Jong PSV aan met drie nieuwe basiskrachten. Rens van Eijden speelt na ruim negen maanden weer een officieel duel bij de Nijmegenaren. De centrale verdediger kampte lange tijd met liesklachten. Ole Romeny en Jellert van Landschoot maken tegen de beloften uit Eindhoven eveneens hun rentree vanaf de eerste minuut. NEC wil de tweede periode in de eerste divisie succesvol van start gaan. Mis niets in het liveblog!