Volledig scherm
Wesley Koolhof. © WKC

Koolhof en Sitak al uitgeschakeld in Bordeaux

Wesley Koolhof en Artem Sitak hebben de kwartfinale in Bordeaux niet weten te bereiken. De tennisser uit Duiven en de Nieuw-Zeelander verloren in de eerste ronde van de Franse challenger van de Moldaviër Radu Albot en de Amerikaan Stefan Kozlov: 5-7, 1-6.

In de eerste set keken Koolhof en Sitak, de nummers 59 en 48 van de wereld, al vlot tegen een 4-1 achterstand aan. Na een rebreak koersten de duo’s op de tiebreak af, maar in de twaalfde game werden de Nederlander en de Nieuw-Zeelander nog een keer gebroken.

In de tweede set raakten Koolhof en Sitak ook al snel de draad kwijt (0-2). Het duo slaagde er, ondanks een aantal kansen daartoe, niet in terug te breken. Sterker nog, bij 1-4 volgde er nog een break en Albot en Kozlov trokken de wedstrijd vervolgens binnen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.