Teleurstelling in GelreDome. Jacob Rasmussen en Maximilian Wittek verwerken de 1-1 van Vitesse tegen Fortuna Sittard.
Volledig scherm
PREMIUM
Teleurstelling in GelreDome. Jacob Rasmussen en Maximilian Wittek verwerken de 1-1 van Vitesse tegen Fortuna Sittard. © Pro Shots / Paul Meima

Letsch ligt achter op schema met Vitesse: Tien punten, dat is geen geweldige oogst

ARNHEM - Thomas Letsch zoekt aanknopingspunten bij Vitesse. Het resultaat en het voetbal blijven achter bij de verwachtingen in Arnhem. De 1-1 tegen Fortuna staat model voor de worsteling in dit voetbaljaar.

5 reacties

 • Rock Witten

  1 jaar geleden
  Je wordt er zo moe van om commentaar te geven en het wordt elk jaar erger: het team wordt ieder jaar meer verzwakt doordat de goede spelers weggaan en vreemd spul aantreed, dit jaar hebben we zelfs geen echte leider en ook geen echte spits. Als je met 11 man tegen 9 man nog niet je doelsaldo weet uit te breiden en thuis duels lusteloos, naïef en zonder leider speelt jaag je de, toch al niet in grote getale opgekomen supporters uit je stadion. Die T.D. moet zich maar eens achter de oren krabben.
 • B. Bakker

  1 jaar geleden
  Met deze keeper ga je veel meer wedstrijden verliezen wat een druiloor van een keeper zou het gaan proberen met een andere keeper dit is echt een aanfluiting
 • ron kate

  1 jaar geleden
  ja afwerken blijft altijd een probleem maar als je alleen middenvelders en verdedigers haalt en een spits die er weinig van bakt dan is dat de mogelijke simpele verklaring. In de voorbereiding waren de resultaten al slecht dus dan veranderd er weinig aan in de competitie als je niks bijhaald.
 • Thijs Pouwelsen

  1 jaar geleden
  Dan trek je toch een zak roebels open als het nog niet genoeg is
 • R Dorland

  1 jaar geleden
  Volgens mij woont ene Huntelaar in de buurt en zou prima inzetbaar kunnen zijn als PINCHHITTER!!