Volledig scherm
© Toin Damen/Pro Shots

LIVE: Trainerscarrousel amateurvoetbal Maasland

BOXMEER/CUIJK - Al weken voor de winterstop draait de trainerscarrousel in het regionale amateurvoetbal volop. De Gelderlander zet het nieuws over het vertrek, de contractverlenging en de komst van trainers op een rijtje. Tips? Neem dan contact op via mail of Twitter.

9 januari: Peter ten Haaf gaat aan de slag bij het zondagteam van Achilles'29. De geboren Cuijkenaar voetbalde jarenlang bij de Groesbeekse club. Hij vormt momenteel bij SIOL al drie jaar een trainersduo met Maarten Hendriks. Met de vierdeklasser uit Katwijk werden ze twee seizoenen geleden kampioen in de zesde klasse D.

7 januari: JVC Cuijk heeft Eric van Dreumel (op dit moment trainer bij het Beerse HBV) en Dennis Koenders (oud-speler van het eerste elftal, momenteel jeugdcoach bij Olympia'18 in Boxmeer) aangesteld als trainers van het zaterdagteam, dat komend seizoen zijn opwachting maakt op de velden.

7 januari: Contractbesprekingen kwamen er niet aan te pas bij JVC Cuijk de voorbije weken, wel een evaluatie met trainer Ruud Kaiser. De oud-coach van FC Den Bosch heeft namelijk een contract tot het einde van volgend seizoen bij de Brabantse derdedivisionist.

6 januari: Fabian Krebbers blijft trainer bij Vitesse'08. De 46-jarige Nijmegenaar, bezig aan zijn eerste jaar in Gennep, keerde bij Vitesse terug als trainer na een sabbatical van een jaar. In 2014 werd hij aan de kant gezet door de NEC-amateurs.

4 januari: Cor Perlee is tot het einde van het seizoen trainer van SCE, competitiegenoot van Milsbeek, Vianen Vooruit en Vitesse'08 in de derde klasse D. Perlee, oud-trainer van Milsbeek en Vianen Vooruit, gaat de interim-klus combineren met het trainerschap van de voetbalsters van Woezik.

2 januari: Pierre Hermsen en Gassel zetten hun samenwerking (opnieuw) voort. De Groesbekenaar (52) heeft er al drieënhalf jaar opzitten bij de vijfdeklasser. Komende zomer begint de oud-jeugdspeler van NEC aan zijn vijfde seizoen bij Gassel.

2 januari: Ales Jurcik gaat aan de slag bij Wittenhorst. Eerder was al bekend dat de 40-jarige coach na vier jaar vertrekt bij SSS'18. Wittenhorst is net als de ploeg uit Overloon een eersteklasser. De coach uit Venray was eerder trainer van de vrouwen van Venray. Later vormde hij met Jan Poels een interim-trainer bij die club en hij was er trainer van het tweede elftal.

31 december: Danny Claassen is volgend seizoen trainer van Milsbeek. Hij verlaat vijfdeklasser Astrantia uit Middelaar voor de naburige derdeklasser. De coach uit Siebengewald heeft er dan twee jaar opzitten bij Astrantia, waarmee hij dit seizoen bovenin meedoet in de vijfde klasse G. Hij werkte eerder bij SC St. Hubert, SIOL, Olympia'18 en Sambeek.

30 december: Henk Evers blijft trainer van Batavia. De 52-jarige Wijchenaar, afgelopen jaren coach van Volharding in Vierlingsbeek, is bezig aan zijn eerste jaargang bij de vijfdeklasser uit Batenburg (bij Wijchen). Evers werkte de voorgaande vijftien seizoenen altijd in de tweede klasse of hoger, met uitzondering van een jaartje in de derde klasse met DIO’30.

30 december: Gé de Renett gaat komend seizoen aan de slag bij Montagnards in Nieuw-Bergen. De 53-jarige trainer uit Reuver verruilt vierdeklasse RKMSV uit Meijel voor Montagnards, de hekkensluiter van de vierde klasse F. De Renett was eerder vier jaar trainer van Milsbeek.

24 december: Joost Janssen (30) gaat komend seizoen aan de slag bij Venhorst. De 30-jarige trainer uit Grave debuteert dan als hoofdcoach. Janssen is nu trainer van Nooit Gedacht 2.

24 december: Excellent heeft in John Janssen een opvolger gevonden voor Michiel Jans. De trainer uit Ottersum gaat komend seizoen aan de slag bij de voetbalclub uit Oploo. De Limburger heeft dit seizoen een jeugdteam van het Overloonse SSS'18 onder zijn hoede. Janssen was eerder trainer van Vitesse'08, Stormvogels'28 en Heijen.

24 december: Mari van de Haterd staat komend seizoen aan het roer bij Mariahout. De 57-jarige trainer van Milsbeek kondigde eind november al aan graag terug te keren naar Brabant. Van de Haterd woont Uden en werkte in het verleden al in de regio van zijn woonplaats.

24 december: Trainersduo Eric van Dreumel en Marcel Wagemans vertrekt aan het einde van dit seizoen bij HBV. Het tweetal is bezig aan hun derde seizoen bij de vierdeklasser uit Beers.

23 december: Ger Verheijen is ook volgend seizoen trainer van Constantia. De Limburger is bezig aan zijn eerste maanden bij de Wanroijse vierdeklasser.

22 december: SSS'18 heeft per direct gebroken met Christos Kousounis, de trainer van de voetbalsters. De Griek paste volgens voorzitter Adrie van de Pas niet meer in het plaatje van de Overloonse voetbalclub.

20 december: Michiel Jans staat volgend seizoen aan het roer bij Juliana Mill. De oefenmeester uit Schaijk vertrekt na dit lopende seizoen bij derdeklasser Excellent.

18 december: John Klaassens is de nieuwe trainer van Holthees. De oefenmeester uit Leunen is bij de Brabantse vijfdeklasser de opvolger van de Duitser Hans Winkelhag. Klaassens heeft nu nog Montagnards onder zijn hoede.

17 december: De wegen van Fred Donkers en SVS scheiden na dit seizoen. De Helmonder is sinds anderhalf jaar de trainer van vijfdeklasser uit Stevensbeek.

17 december: Toxandria-trainer Maarten van Stiphout verruilt Rijkevoort voor Odiliapeel. De trainer uit Beek en Donk is bij de Brabantse vijfdeklasser de opvolger van Oeffeltenaar Arno Willems.

16 december: Hapsenaar Michel Kuijpers is de nieuwe hoofdtrainer van Festilent. De voormalig jeugdtrainer van JVC Cuijk en Juliana Mill stat momenteel aan het roer bij het Boxmeerse Olympia'18.

15 december: Remco ten Hoopen heeft ook volgend seizoen VCA onder zijn hoede. De Achterhoeker, sinds enkele weken assistent-trainer bij eredivisionist NEC, is bezig aan zijn eerste maanden bij de zaterdagvierdeklasser uit Sint-Agatha.

15 december: Johan Vullings heeft bij vierdeklasser Hapse Boys aangegeven dat hij niet ingaat op de avances van andere clubs. De Venrayse trainer zit zodoende zijn tot medio 2018 lopende contract op sportpark De Berkte uit.

12 december: André Cornelissen zwaait ook volgend seizoen de scepter bij voetbalclub Erp. De trainer uit Mill staat voor zijn derde jaar bij de tweedeklasser. Hij had eerder onder meer het Boxmeerse Olympia'18, sv Top, HVCH uit Heesch en het Vierlingsbeekse Volharding onder zijn hoede.

12 december: Danny Claassen verlaat Astrantia komende zomer. De voormalig trainer van Olympia'18, SC St. Hubert en SIOL is bezig aan zijn tweede jaar bij de vijfdeklasser uit Middelaar.

12 december: Jan Schaap heeft een nieuwe klus gevonden als hoofdtrainer. De Cuijkenaar staat volgend seizoen aan het roer bij SCV'58 uit Velp. Schaap is momenteel clubloos na zijn vertrek als assistent-trainer van UDI'19.

11 december: Wil Beijer is vanaf komend seizoen de hoofdtrainer van Olympia'18. De 55-jarige Arnhemmer is bij de vierdeklasser uit het Brabantse Boxmeer de opvolger van Michel Kuijpers.

11 december: SC St. Hubert kan een nieuwe trainer gaan zoeken. Jos Koenen heeft aangegeven dat hij na dit seizoen vertrekt als eindverantwoordelijke bij de vijfdeklasser.

9 december: Voormalig JVC Cuijk-trainer Willie Willems blijft De Treffers trouw. De Groesbekenaar schikt zich bij de tweededivisionist uit zijn woonplaats in de rol van assistent. Eerst een jaar onder Ton Caanen, nu al voor het tweede seizoen bij Anton Janssen.

9 december: Tom Wollenberg zwaait ook volgend seizoen de scepter bij VIOS'38. De trainer uit Groesbeek tekent voor één seizoen bij in Beugen. Wollenberg is bezig aan zijn tweede seizoen bij de vijfdeklasser.

8 december: Niels Voet staat ook komend seizoen aan het roer bij Vianen Vooruit. De trainer uit Oss volgde enkele maanden geleden Dennis Kroes op bij de derdeklasser. Voet is ook nog werkzaam in de voetbalacademie van NEC.

8 december: Hans Winkelhag vertrekt aan het einde van dit seizoen als trainer bij Holthees. De coach met Duitse roots is bezig aan zijn tweede periode als eindverantwoordelijke bij de vijfdeklasser.

7 december: Oeffeltenaar Arno Willems is bezig aan zijn laatste maanden bij Odiliapeel. De oud-coach van Sambeek en jeugdtrainer van De Zwaluw houdt het naar twee jaar voor gezien op sportpark De Smelen.

6 december: Sjoerd van der Coelen staat voor zijn vierde jaar bij Volharding. De voetbaltrainer uit Venray (36) verlengde zijn contract opnieuw bij de Vierlingsbeekse formatie. Vorig seizoen leidde hij de Brabanders naar het kampioenschap in de tweede klasse H.

5 december: Luciën Roeffen maakt komende zomer na vijftien jaar zijn rentree als hoofdtrainer van SIOL. De Cuijkenaar (43), die nu nog werkzaam is bij Avesteyn uit Heeswijk-Dinther, droeg als voetballer al het shirt van de Katwijkse club en startte in 1999 ook zijn trainerscarrière bij SIOL.

1 december: Vincent van Sambeek staat voor zijn eerste klus als hoofdtrainer. De Hapsenaar (52) is per 1 januari de baas bij Leunen. Bij die Limburgse club volgt hij Paul Cuppen (oud-coach De Zwaluw en Hapse Boys) op, die naar de KNVB vertrekt. Van Sambeek is na Michel Kuijpers (Olympia'18) en Steef Peters (DSV) de derde trainer uit Haps in de vierde F.

1 december De trainers Maarten Hendriks en Peter ten Haaf vertrekken aan het einde van dit seizoen bij SIOL. Het duo, bezig aan het derde seizoen, leidde de Katwijkse club van de zesde naar de vierde klasse.

1 december: Claus Foederer heeft drie dagen voor de derby tegen zijn oude club SES zijn vertrek bij Juliana Mill aangekondigd. De coach uit Veghel (50) is bezig aan zijn tweede en dus laatste seizoen bij de Brabantse vierdeklasser.

29 november: Aan de succesvolle periode van Michiel Jans bij Excellent komt een einde. De Schaijkenaar heeft aan het bestuur van de Oploose voetbalclub aangegeven na dit seizoen te vertrekken. Jans leidde Excellent in twee jaar van de vijfde na de derde klasse.

27 november: Michel van de Venn is ook volgend seizoen verantwoordelijk voor de selectie van Achates. De coach uit Afferden (Limburg) gaat komende zomer zijn derde jaar in bij de Ottersumse vierdeklasser.

26 november: Mari van de Haterd vertrekt na dit seizoen bij Milsbeek. De 57-jarige oefenmeester heeft er dan twee seizoenen opzitten bij de Noord-Limburgers.
"Ik heb het erg naar mijn zin hier, vind Milsbeek een warme vereniging, maar na dit jaar wil ik terug naar mijn Brabant."

25 november: SES zet zijn samenwerking met Ton Berens voort. De oud-trainer van Nulandia en Prinses Irene is bezig aan zijn eerste maanden bij de Langenboomse vierdeklasser.

24 november: Toxandria en Maarten van Stiphout gaat na dit seizoen uit elkaar. De oefenmeester uit Beek en Donk is bezig aan zijn derde jaar bij de Rijkevoortse club. De oud-trainer van Olympia'18 werd in mei van dit jaar kampioen met 'Tox' in de vijfde klasse G.

24 november: SSS'18 heeft Ruud Vermeer aangesteld als opvolger voor Ales Jurcik, die na vier seizoenen de Overloonse eersteklasser verlaat. Vermeer was vanaf de zomer van 2013 werkzaam bij Boekel Sport. De Venraynaar was eerder onder meer werkzaam bij SVOC'01, SV Oostrum en Montagnards.

24 november: Sambeek heeft het contract met Stef van Asten met één jaar verlengd. De trainer uit Westerbeek (29) staat voor zijn derde seizoen bij de Brabantse club. Ook assistent-trainer Harry Willems blijft op sportpark Den Urling actief.

22 november: Jeroen Denissen keert na dit seizoen terug bij De Willy's in Wilbertoord. De 40-jarige oefenmeester neemt het stokje over van Koen van Berlicum. Denissen is nu trainer bij SCV'58 uit Velp.

21 november: Henry van Wanrooij neemt al na twee jaar afscheid van Handel. De voormalig trainer van het Langenboomse SES werd vorig seizoen nog kampioen met de club uit de gemeente Gemert-Bakel.

18 november: Jeroen Denissen vertrekt als trainer van SCV'58. De coach uit Meerlo heeft de vijfdeklasser uit Velp voor het vierde jaar onder handen. Denissen was eerder werkzaam bij De Willy's uit Wilbertoord en het Beugense VIOS'38.

13 november: Lucien Roeffen gaat weg bij vierdeklasser Avesteyn. De oud-trainer van onder meer Olympia'18 en Juliana Mill heeft geen in een derde seizoen in Dinther. „Ik woon in Cuijk en ga daarom liever op zoek naar een uitdaging dichter bij huis", legt Roeffen uit aan het Brabants Dagblad.

12 november: Koen van Berlicum is bezig aan zijn laatste maanden als trainer bij De Willy's, de club uit zijn woonplaats Wilbertoord. Aan het eind van het seizoen is hij er drie jaar werkzaam geweest. „Het gaat nog uitstekend met mij en de groep. Ik wil niet dat dat gaat wringen. De Willy's blijft namelijk mijn club", legt Van Berlicum uit.

6 november: Olympia'18 en Michel Kuijpers gaan na dit seizoen in goed onderling overleg uit elkaar. Zowel de Boxmeerse club als de Hapse coach is op zoek naar iets nieuws. Kuijpers, die eerder al de jeugd van Olympia trainde, heeft al sinds de zomer van 2014 de touwtjes bij de vierdeklasser in handen.

3 november: De Zwaluw heeft de verbintenis met Patrick Nabuurs voor één jaar verlengd. De Oeffeltse vijfdeklasser staat momenteel voor het tweede seizoen onder leiding van de oefenmeester uit Grave, zijn eerste klus als hoofdtrainer.

31 oktober: Ales Jurcik is volgend seizoen geen trainer meer van SSS'18. De eersteklasser uit Overloon en de Venrayse trainer vinden het na vier jaar mooi geweest. In het eerste seizoen onder leiding van de oud-profvoetballer degradeerde SSS uit de eerste klasse, een jaar later keerde de Brabantse ploeg terug op dat niveau.

Live Voetbal

home logo Manchester CityMCI
EINDE
1-0
FeyenoordFEY
away logo