Volledig scherm
MASV viert weer feest. Na amper 20 minuten al 3-0 tegen Angeren. Doelpuntenmaker Marc Comans. Foto © Marco Gerritsen

MASV mazzelt in spektakelstuk tegen Angeren

ARNHEM - MASV en Angeren (zondag 4F) boden topentertainment op sportpark Malburgen West in Arnhem. De thuisploeg was veruit het gelukkigste en won (4-3).

De gastheren hadden een geweldige start. Na amper twintig minuten stond er al 3-0 op het scorebord. Bjorn van Koppenhagen, Danny Hessing (na een gruwelijke fout van Angeren-doelman Tim Buurman) en Marc Comans scoorden. Nadat Ivar Nelis voor 3-1 had gezorgd kantelde het duel.

Na de pauze waren de bezoekers heer en meester. Kort na rust kreeg Angeren een strafschop, maar Joep Pruijn mikte op de paal. Binnen een minuut volgde er opnieuw een strafschop voor de gasten. Deze keer trof Koen Neijenhuis de lat. Een kwartier later was het dan wel raak. Max van Onna schoot van grote afstand raak. MASV leek rijp voor de sloop, maar Veli Arslantas trof doel met een fraai schot: 4-2.

Tien minuten voor tijd was het weer raak. Een werelddoelpunt van Joep Pruijn, die met een volley van grote afstand doel trof: 4-3. Angeren zette druk, maar paal, lat en pech hielden de bezoekers van een verdiend puntje af. Trainer Marcel Gerrist van MASV haalde na het laatste fluitsignaal van arbiter Sins opgelucht adem. ,,Het was bibberen, maar ik ben dolblij met dit resultaat. Een gelijkspel was denk ik wel terecht geweest.'' Door de zege staat MASV nu tweede, maar Gerrist blijft bescheiden in zijn doelstelling. ,,Direct handhaven, dat is nog steeds waar we voor gaan.''

Collega Michiel Huberts was realistisch. ,,Als je de bal er niet in schiet, dan win je geen wedstrijd. Zo simpel is het gewoon.''