Volledig scherm
De Treffers-spits Wesley Meeuwsen kapt Nehemia Sanaky van TEC uit. © Marcel Bonte/Pro Shots

Meeuwsen: ‘De Treffers toe aan een zege’

GROESBEEK - De Treffers jaagt met een vrijwel fitte selectie op de tweede zege in de laatste acht (!) competitieduels. De Groesbeekse formatie mist zondagmiddag bij FC Lienden alleen linksback Bram Eltink vanwege een heupblessure. Hafid Sarkouk is een twijfelgeval. De buitenspeler viel uit op de laatste training.

De ploeg van trainer Anton Janssen is weggezakt naar tiende plek in de tweede divisie. De Treffers verzamelde de laatste wedstrijden vooral gelijke spelen. Na de 2-0 overwinning bij TEC op 18 september won de club uit het heuveldorp alleen van HHC Hardenberg (1-3). „We spelen lekker, maar zijn echt toe aan een overwinning”, concludeert Wesley Meeuwsen dan ook.

De spits uit Rosmalen aast op (doel)punten, zeker nu hij weer fit is. De oud-speler van OJC en JVC Cuijk hield lang last van hamstringklachten. Hij begon daardoor de laatste weken op de bank. Tegen Excelsior Maassluis (0-0) kreeg Meeuwsen weer de voorkeur boven Remy Raterink. „Ik ben blij met de trainer. Ik wil zijn vertrouwen uitbetalen met doelpunten.”

De wedstrijd op sportpark De Abdijhof tegen nummer elf FC Lienden is voor De Treffers de eerste wedstrijd in de tweede divisie die live wordt uitgezonden op Fox Sports.