Volledig scherm
PEC Zwolle speler Queensy Menig (l) viert zijn doelpunt Wout Brama (r). © Pro Shots

Menig weer bij PEC Zwolle

Zwolle. Queensy Menig speelt komend seizoen opnieuw bij PEC Zwolle. De vleugelspeler (20) wordt voor het tweede jaar op rij gehuurd van Ajax.

Menig werd in het afgelopen seizoen na een aarzelende start een vaste waarde in het team van coach Ron Jans, in 35 wedstrijden tekende hij voor vijf doelpunten. Technisch manager Gerard Nijkamp is tevreden, nu de lange onderhandelingen tot een verhuurperiode hebben geleid. “Hij heeft vorig seizoen al veel eredivisie-ervaring opgedaan. Komend jaar krijgt hij de gelegenheid om een volgende stap in zijn ontwikkeling te zetten.”

Op de flanken krijgt Menig onder meer te maken met de herstelde Thanasis Karagounis en Youness Mokhtar, die na zijn mislukte periode in het Midden-Oosten komend seizoen speelgerechtigd is voor PEC Zwolle.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.