Volledig scherm
Boy Janssen (links) van Holthees in duel met Harm de Kleijne van Menos © Theo Peeters

Menos stunt met zege op koploper De Zwaluw

LANDHORST - Menos heeft zondagmiddag tegen koploper De Zwaluw de eerste overwinning van het seizoen geboekt: 1-0. Ward de Kleijne maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. De Zwaluw blijft wel koploper van de vijfde klasse G.

Heijen verzuimde om de koppositie van De Zwaluw over te nemen. De ploeg van Henny Queens kwam op eigen veld niet verder dan 2-2 tegen SVOC’01 uit Oirlo en Castenray. Boy Hubbers maakte diep in blessuretijd de gelijkmaker namens Heijen. Het eerste doelpunt kwam op naam van Niels van den Berg.

SC St. Hubert werd op eigen veld over de knie gelegd door HRC’27 uit Afferden: 1-3. Voor de thuisploeg scoorde Tom van de Ven uit een strafschop.

VIOS’38 rekende met 2-1 af bij buurman Sambeek. Het tweede doelpunt van de Beugenaren viel diep in blessuretijd. Uit een corner van Siebe Hubers belandde de bal na een scrimmage via een Sambeekse been in eigen doel. In de eerste helft kwam de thuisploeg nog wel op voorsprong via Roy van Keijsteren. Dennis Jenniskens maakte de 1-1 voor VIOS.

Holthees kon topper Merselo niet verrassen: 2-2. Het elftal van Hans Winkelhag kwam via Ser van Es en Bram Pingen wel op een riante 2-0 voorsprong. Via Bas Litjens (strafschop) en Daan Hendriks kwam Merselo weer op gelijke hoogte.

SVS kwam op bezoek bij SV United in Wanssum niet verder dan 1-1. De bezoekers kwamen eerst op voorsprong in Limburg via een doelpunt van Erwin Bongers.