Mike Snoei is verheugd met het vertrouwen dat hij krijgt bij De Graafschap en blijft nog een seizoen.
Volledig scherm
PREMIUM
Mike Snoei is verheugd met het vertrouwen dat hij krijgt bij De Graafschap en blijft nog een seizoen. © Pro Shots / Paul Meima

Mike Snoei verlengt contract bij De Graafschap tot 2022: ‘Blij met het vertrouwen’

updateDOETINCHEM - Mike Snoei is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van De Graafschap. De Doetinchemse eerstedivisionist verlengt zijn aflopende verbintenis tot de zomer van 2022. ,,Eerst promoveren en dan de club in de eredivisie houden, dat is mijn missie”, zegt de coach uit Didam.

6 reacties

 • Hans Mellink

  2 jaar geleden
  Wat moet je anders op dit moment? Snoei is met DG al 10 x met de schrik vrijgekomen. Gaat nu met zijn 5-3-2 opstelling weer op zekerheid en laffe doelpunten. Kijk naar Henk de Jonge hoe die met mooi aanvallend voetbal kampioen wordt. Snoei durft zelfs met een Leemans en Platje niet aanvallend te voetballen. Lelijk voetbal met een reeele kans dat we naast de promotiepot pissen.
 • Vraagteken

  2 jaar geleden
  Prima besluit
 • theo houkes

  2 jaar geleden
  Zo veel vertrouwen spreekt dat niet uit een jaartje erbij als je praat over vertrouwen dan teken je voor een paar jaar ik persoonlijk ben geen fan van deze man te arrogant
 • Wim Sonderen

  2 jaar geleden
  Goed besluit, rust in de tent.
 • Jan Jansen

  2 jaar geleden
  Hm, tja. Heb ik als Achterhoeker en veelvuldig bezoeker van De Graafschap toch meer respect voor Rogier Meijer. Veel jeugd breekt door bij hem in Nijmegen en er wordt behoorlijk geld verdient met verkopen. En dat ze er geen kampioen mee worden ......., ik zie de promotie van De Graafschap ook met heel veel twijfel tegemoet.