Volledig scherm
© BSR Agency

Miljoenendeal PSV: dit zijn de nieuwe shirtsponsoren

Philips, ASML, Jumbo, VDL en de High Tech Campus zijn de nieuwe hoofdpartners van PSV. In een ‘rondje langs de velden’ met een PSV-bus werden alle sponsoren bekendgemaakt.

Tijdens de rondreis werden directeuren van de verschillende bedrijven opgehaald om per bus mee verder te reizen naar het Philips Stadion. Daar vindt om 14.00 uur een persconferentie plaats.

Brainport

De bedrijven zullen onder de vlag van ‘Brainport Eindhoven’ de nieuwe belangrijkste commerciële partner van de club worden en onder deze of een daaraan gelieerde naam de komende jaren op de voorkant van het shirt verschijnen.  De sponsoring levert meerdere miljoenen per jaar op, waarbij de bedragen partieel door de bedrijven betaald worden.

Energiedirect.nl

Huidig hoofdsponsor Energiedirect.nl volgde Philips in 2016 op en stopt aan het einde van dit seizoen als hoofdgeldschieter. Wel wordt het energiebedrijf nog minimaal twee jaar een grote sponsor en staat de naam op de achterkant van het PSV-shirt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.