Volledig scherm
Mourinho tijdens het duel met Arsenal (2-2). © AFP

Mourinho mist kwaliteit: ‘We hebben geen spelers als Ruud van Nistelrooy’

Trainer José Mourinho mist kwaliteit bij Manchester United. ,,We hebben geen spelers als Ruud van Nistelrooy, Roy Keane of Nemanja Vidic”, zei hij na het gelijkspel met Arsenal (2-2).

Manchester United, achtste op de ranglijst, zag de achterstand op koploper Manchester City groeien tot achttien punten. ,,We hebben hard gewerkt, maar we missen kwaliteit”, concludeerde Mourinho, die steeds meer kritiek krijgt van de supporters van zijn club. ,,Veel meer kan ik nu niet van mijn spelers verwachten.”

Mourinho hield Paul Pogba en Romelu Lukaku buiten zijn basisformatie voor het duel met Arsenal. De Braziliaan Fred, aangetrokken voor 59 miljoen euro, zat zelfs niet bij de selectie.

Bekijk hier hoe United  van Mourinho gelijkspeelde tegen Arsenal:

 1. LIVE: De Graafschap krijgt in slotfase deksel op de neus tegen Jong FC Utrecht
  LIVE

  LIVE: De Graafschap krijgt in slotfase deksel op de neus tegen Jong FC Utrecht

  UTRECHT - De Graafschap begint vanavond (20.00 uur) zonder Gregor Breinburg en Toine van Huizen aan de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Trainer Mike Snoei geeft Roland Baas en Jasper van Heertum een basisplaats. De Doetinchemmers kunnen vanavond hun borst natmaken. Het Utrechtse beloftenteam, de afgelopen jaren steevast een kelderploeg in de eerste divisie, verrast dit seizoen. De talentenploeg staat op de zesde plek, met slechts twee punten achterstand op de Superboeren. Mis niets in het liveblog!
 2. LIVE: NEC na ruim een uur spelen op voorsprong tegen Jong PSV dankzij Flemming
  LIVE

  LIVE: NEC na ruim een uur spelen op voorsprong tegen Jong PSV dankzij Flemming

  NIJMEGEN - NEC treedt vanavond (aftrap 20.00 uur) tegen Jong PSV aan met drie nieuwe basiskrachten. Rens van Eijden speelt na ruim negen maanden weer een officieel duel bij de Nijmegenaren. De centrale verdediger kampte lange tijd met liesklachten. Ole Romeny en Jellert van Landschoot maken tegen de beloften uit Eindhoven eveneens hun rentree vanaf de eerste minuut. NEC wil de tweede periode in de eerste divisie succesvol van start gaan. Mis niets in het liveblog!