Navarone Foor in het shirt van Vitesse. ,,Financieel en sportief was Vitesse de beste keuze.”
Volledig scherm
PREMIUM
Navarone Foor in het shirt van Vitesse. ,,Financieel en sportief was Vitesse de beste keuze.” © Marcel van Dorst

Navarone Foor: ‘Overstap van NEC naar Vitesse was zeer heftig’

InterviewPAPHOS (CYPRUS) - Scheldpartijen, fluitconcerten, een spotprent en gebroken vriendschapsbanden. Een overstap naar de aartsvijand verhit de gemoederen in voetballand. Het verhaal van Navarone Foor, na zijn overgang van NEC naar Vitesse.

2 reacties

  • Sjoerd de Jong

    1 maand geleden
    @Remko. Vind jij het normaal in het bedrijfsleven om naar een directe concurrent over te stappen? Ik namelijk niet. Ik vind dat stijlloos, en het is dan ook niet voor niets dat er zoiets bestaat als een concurrentiebeding. Foor had het niet nodig om deze stap te zetten. Er waren ook alternatieven geweest. Het kwam op mij over als zeer disrespectvol naar alle supporters en dat voor iemand die is opgeleid bij NEC. Bovendien koos hij voor de thrill want kende het sentiment. Misselijk dus.
  • Remko van Ekeren

    2 maanden geleden
    Voetbal is zijn werk. Als je je in het bedrijfsleven kunt verbeteren door een overstap te maken dan vind iedereen dat prima. In die tijd was de overstap naar vitesse een verbetering. Heel begrijpelijk. Voor de NEC fan waarbij NEC het enige is wat telt in het leven misschien pijnlijk. Voor de meeste fans een begrijpelijke stap.