François Gesthuizen.
Volledig scherm
François Gesthuizen. © Flip Franssen

NEC verder met Gesthuizen, Bogers en Meijer

NIJMEGEN Op de wedstrijdformulieren van NEC staan dit seizoen de namen van de drie trainers François Gesthuizen (46), Adrie Bogers (54) en Rogier Meijer (37). Het trio is definitief aangesteld als opvolgers van Jack de Gier die vorig seizoen voortijdig aan de kant werd gezet. Toen maakten Bogers en Meijer de klus af samen met Ron de Groot. De laatste keert dit seizoen terug als coach van Jong NEC.

12 reacties

 • Koekerd

  3 jaar geleden
  3 kapiteinen op een schip is nog nergens goed gegaan,succes en sterkte alle3.
 • Sjaak den Oude

  3 jaar geleden
  Gewoon goed. Investeerders en directie zitten op één lijn: van alle overbetaalde spelers proberen af te komen; onder leiding van voormalige succesvolle jeugdtrainers eigen jeugd laten doorstromen; een goede TD aantrekken; de selectie aanvullen met jeugd van andere clubs die hier willen komen voetballen, omdat ze hier (wel) een kans krijgen; de selectie verder aanvullen met 3 echte sterkhouders en wellicht een huurling van de top-3 en voor promotie gaan; na promotie op dezelfde voet doorgaan en investeerders investeren in eigen jeugd en stadion.  
 • Oosterhout2014

  3 jaar geleden
  Vorig seizoen had men De Gier als hoofdtrainer, Bogers als assistent, Pothuizen als assistent en Lindeman als conditie trainer. Die 4 worden nu vervangen door 3 (Gesthuizen, Meijer, Bogers). Ze hebben alleen een gezamelijke verantwoordelijkheid en een ieder focussed op hun specialistisch deelgebied. NEC wordt wellicht wel onbedoeld trendsetter met deze setup. 
 • Ik heet geen Hennie, ik heet Jan

  3 jaar geleden
  Je MOET 1 man als hoofdtrainer aanstellen, al is het maar naar buiten toe.
 • Tony

  3 jaar geleden
  Iets klopt hier niet! Bezuinigen en dan 3 trainers aanstellen op basis van gelijkwaardigheid. Dus dan ook alle 3 op gelijkwaardigheid beloont worden. Ee heerst daar al jaren een zeer onduidelijk en wazig beleid (als dat er al is). Geen visie, alleen populistisch geroep vanuit de bestuurskamer.