Volledig scherm
Marcel Appiah. © Proshots

NEC vraagt ontslag aan voor Appiah en Celik

NEC vraagt ontslag aan voor Marcel Appiah en Cihat Celik. De twee spelers van de Nijmeegse club beschikken over aflopende verbintenissen in Nijmegen. Ze mogen uitkijken naar een andere club.

Het ontslag van Appiah (28) en Celik (21) is een formele regeling. Profclubs moeten voetballers die naar het einde van hun contract gaan, met eventueel nog een optie voor verlenging, volgens de reglementen van de KNVB voor 1 april uitsluitsel geven over hun toekomst.

Bij NEC lopen Rens van Eijden, Navarone Foor en Christian Santos ook uit hun contract. Zij maken gebruik van hun transfervrije status na dit seizoen. Doelman Brad Jones heeft een voorstel voor een tweejarig contract in beraad, terwijl NEC de optie van twee jaar op het (aflopende) contract van Gregor Breinburg al heeft gelicht.

Voor de beloften Thijs van Hofwegen, Chima Bosman en Koen Muller is na dit seizoen ook geen plaats meer bij de Nijmeegse profclub.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.