Novak Djokovic laat het er nog niet bij zitten en gaat in beroep tegen intrekken visum

VideoNovak Djokovic gaat in beroep tegen het intrekken van zijn visum. De Minister van Immigratie besloot eerder vandaag, na dagenlang beraad, dat het in het ‘publieke belang is’ dat de Serviër het land wordt uitgezet. De nummer 1 van de wereld lijkt zo alsnog niet mee te kunnen doen aan de Australian Open, maar laat het hier dus niet bij zitten.

33 reacties

 • Ron van Dijk

  6 dagen geleden
  Tennis is uiteindelijk slechts een spelletje, maar Djokovic heeft - mijns inziens - meermaals bewust gelogen en behoort daarom niet tot Australie toegelaten te worden. Het zou onterecht zijn t.o.v. al die mensen die maandenlang hun familie niet konden bezoeken.
 • Thoni Cardani

  6 dagen geleden
  Djokovic is één van de velen die, zodra ze een beetje succes hebben en ook nog over veel poen beschikken, denken dat ze het zoontje van God zijn en daarom boven de wet leven en overal mee weg komen. Goed dat hij voorlopig in Australië weer met beide voeten op de grond is gezet. Nu maar hopen dat ze daar voet bij stuk houden anders is het de zoveelste bevestiging van het idee dat de brutalen superieur zijn aan anderen en daarmee de halve wereld bezitten en naar hun hand kunnen zetten.
 • J.J.M. Brugman

  6 dagen geleden
  zo er wordt nog echt rechtgesproken. Een goede e juiste beslissing. J.Brugman Gaanderen
 • JanMC Moerkens

  6 dagen geleden
  Waarom zou Djokovic belangrijker zijn dan alle andere mensen die Australië binnen willen? En wat te denken van andere tennissers die de Australian Open hebben laten schieten omdat ze niet voldeden of wilden voldoen aan de corona regels. Mocht Djokovic toch spelen, zou ik als tegenstander weigeren tegen hem te spelen.
 • Cornelis Jansen

  6 dagen geleden
  Ik ben woonachtig in Perth en ben fully gevaccineerd en heb de booster shot gehad,maar zit nou al 2 jaar opgesloten in Western Australia. Meneer Dork is niet gevaccineerd, heeft gelogen, in de community positive, en denkt het recht te hebben wat sommige australiers niet hebben. Goodbye Dork !