Volledig scherm
Team van van Gispen. Archieffoto © William Hoogteyling

Nuttige overwinning van Gispen op SVE

TIEL - De tafeltennissers van Gispen wonnen met 7-3 van SVE uit Utrecht en doen goede zaken op de ranglijst van de eerste klasse A Nttb Midden.

Rob te Boekhorst, Jeroen Ché en Joop Dokman wonnen alle drie twee partijen. Te Boekhorst en Ché wonnen samen het dubbelspel. Gispen staat zesde op de ranglijst met 25 punten uit 6 wedstrijden. Tielse TC verloor in de eerste klasse B met 6-4 in De Meern van SVE. SVE staat tweede op de ranglijst. Niels Mahieu won twee partijen, Andras Czeto één en Mark Jansen bleef puntloos. Het Tielse dubbelspel ging verloren.

Tielse TC staat derde met 30 punten uit 6 wedstrijden. Batua speelt kansloos mee in de vierde klasse. Met slechts 9 punten uit 6 wedstrijden staat het op de laatste plaats en kan degradatie niet meer ontlopen. Nu verloor Batua weer met 1-9 van UTTC uit Utrecht. Matin Monteba was de enige speler die een wedstrijd won. Frans Burgers en Koos van Winden verloren alles en samen ook het dubbelspel. In de zesde klass van het district Zuidwest van de Nttb won Asio uit Haaften met 8-2 van JVC 9 uit Vught. Henk van Zandwijk (3), Emil Pfeiffer (2) en Kees Hobo (2) pakten de punten. Ook het dubbelspel werd gewonnen.