Yann Gboho is de matchwinnaar van Vitesse, na de 1-2 bij RKC. Oussama Tannane juicht met de Fransman mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Yann Gboho is de matchwinnaar van Vitesse, na de 1-2 bij RKC. Oussama Tannane juicht met de Fransman mee. © ANP

Ogen Letsch geopend in Waalwijk: Tannane maakt het verschil bij Vitesse

WAALWIJK - De ogen van Thomas Letsch zijn geopend in Waalwijk. Vitesse is voor voetballend vermogen, creativiteit en aanvalslust afhankelijk van Oussama Tannane. De Duitse coach kan niet om de Marokkaan heen, hoe gespannen de verhouding ook mag zijn. De 2-1 zege bij RKC voorkomt een crisissfeer bij de Arnhemse club.

2 reacties

 • Jacques De Graaf

  6 dagen geleden
  Zowel Tanane als Bazoer zijn spelbepalende spelers bij Vitesse ,maak daar gebruik van zolang het kan !
 • J. De boer

  6 dagen geleden
  Beste Lex Lammers Waarschijnlijk weet je als Vitesse volger ook dat Vitesse in wisselende samenstellingen moet spelen door allerlei blessures. Dus om dat de trainer aan te rekenen is veel te makkelijk en lekker scoren. En over Tannane is al genoeg gezegd. Te zwaar terug van vakantie, deze week ziek en daarom niet in de basis. Hij wordt nu weer fit en scherp en dus gaat hij weer spelen. Best logisch allemaal. Oftewel, een matig stukje journalistiek At je nu hebt geproduceerd.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.