Volledig scherm
Brahim Darri (r) in het duel met Helmond Sport. © Pro Shots / Marcel van Dorst

Opluchting bij Darri: Er valt een last van mijn schouders

HELMOND - Brahim Darri kan eindelijk weer terugkijken op een goede wedstrijd voor NEC. De 24-jarige aanvaller scoorde en leverde een assist in de met 2-3 gewonnen wedstrijd tegen Helmond Sport van vrijdagavond.

Quote

Ik leed veel balverlies en speelde gewoon niet goed

Brahim Darri was teleurgesteld over de afgelopen weken

,,Eindelijk", zei de aanvaller opgelucht. ,,Ik heb mezelf de tijd gegeven. Ik heb vier weken gemist, ook omdat ik bij Heracles in de laatste fase niet meer trainde. De andere jongens hier waren topfit toen ik kwam. Aan dat niveau moet ik nog komen. Daarom werd ik eerder gewisseld. Dinsdag spelen we voor de beker en vrijdag weer in de competitie, dan wil ik er weer staan."

Darri kende tot vrijdag nog niet bepaald een goed begin bij NEC. ,,Mijn eerste wedstrijd tegen Cambuur speelde ik nog oké, maar daarna heb ik een reeks minder goed gespeeld. Ik bedacht me dat ik nog nooit zo'n lange dip heb gehad. Tegen Jong PSV schoot ik een keer tegen de paal en dat was het. Ik leed veel balverlies en speelde gewoon niet goed. Dat liet ik ook weten via Instagram. Ik zat er echt mee, het moest er even uit. Nu valt er echt een last van mijn schouders. Ik weet dat ik nog beter kan dan dit."

'Die dikke'

Darri heeft na zes wedstrijden eindelijk een goal en een assist te pakken. ,,Ik hoop niet dat dit mijn enige zullen zijn. Die dikke maakt de bal natuurlijk goed af", verwees de flankspeler met een knipoog aan Achahbar. ,,Ik liep bij de achterlijn, kon eigenlijk alleen de bal voorgeven of me terugtrekken. Dat ik zelf ook een goal maak, maakt het voor mij helemaal af. We zijn tot nu toe vaak afhankelijk van Anass en Sven Braken, maar nu Jonathan en ik ook beginnen te scoren, gaat het helemaal goed komen."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.