Philip Brittijn (links) in duel met FC Utrecht-spits Bas Dost.
Volledig scherm
PREMIUM
Philip Brittijn (links) in duel met FC Utrecht-spits Bas Dost. © Pro Shots / Stefan Koops

Philip Brittijn is ‘kapitaal op het veld’ bij De Graafschap

Philip Brittijn (18) is hard op weg om basisspeler te worden bij De Graafschap. In het oefenduel met FC Utrecht (2-1 verlies) deed de Winterswijker zaterdag de volle 90 minuten mee.

2 reacties

 • Eddy Hoebink

  2 maanden geleden
  Haen komt er niet als hij zo passief blijft spelen.Tegen Emmen echt volkomen onzichtbaar. Als hij niet doorontwikkelt, gaat hij over 2 jaar transfervrij naar Top Oss. Daarentegen, onal gaat er wel komen. Kwestie van tijd dat deze jongen een basisplaats heeft op de flank. Een speler die op snelheid een man kan uitspelen, zijn vaak bepalend. En schaars!. Als je het over kapitaal hebt.
 • sjaak van tiel

  2 maanden geleden
  Brittijn is volgend seizoen ook weer weg, net als Haen. Jeugdspelers die nog beter zijn, zijn nog eerder weg. Ik denk dat je er als club alleen wat aan hebt als ze zo snel mogelijk een meerjarig contract hebben en we op Eredivisieniveau spelen. Echt clubtrouw zijn spelers niet meer als het grote geld lonkt. Opleidingsgeld vangen vind ik een fooi.
 1. Bestrafte Sergio Pérez spreekt van ‘miscommunicatie’ en viert zege in ‘beste race ooit’
  5 seconden straf

  Bestrafte Sergio Pérez spreekt van ‘miscommu­ni­ca­tie’ en viert zege in ‘beste race ooit’

  Sergio Pérez won in Singapore zijn tweede Formule 1-race van het seizoen. Na afloop moest hij de feestvreugde even staken, omdat hij zich diende te melden bij de stewards. Na dat bezoekje was de Mexicaan ervan overtuigd dat de overwinning hem niet meer ontnomen zou worden en daarin kreeg hij gelijk. Checo kreeg een reprimande en een tijdstraf van 5 seconden, waarmee P1 van hem bleef.