Volledig scherm
Van der Horst scoorde twee keer voor de polar bears. Archieffoto © Gunninkfotografie

Polar Bears verliezen bij De Ham

WORMERVEER -Drie periodes lang leek er geen vuiltje aan de lucht voor de waterpoloërs van Polar Bears uit tegen De Ham.

De ploeg van coach Jeroen Cavaljé begon met een 4-6 voorsprong aan de vierde periode en leek het varkentje te wassen. Niets bleek minder waar. Het werd 11-7 voor de thuisploeg. In het kleine zwembad De Watering werd Polar Bears in het laatste part vernederd door het zwakker geachte De Ham.

De Ham-Polar Bears 11-7 (2-3, 2-2, 0-1, 7-1). Doelpunten Polar Bears: Sook Willemsen 4, Ruud van der Horst 2, Guus Wolswinkel.

De vrouwen van Polar Bears konden het zoals verwacht tegen GZC Donk niet bolwerken: 14-6. De pupillen van coach Evangelos Doudesis weerden zich in de eerste twee periodes kranig (4-4), maar daarna maakte de titelkandidaat het verschil en liep in de derde periode uit naar 10-5.
Ook het laatste part eindigde ruim in het voordeel van de Goudse waterpolosters. Achter de ‘grote drie’ UZSC, GSZ Donk en ZVL deelt Polar Bears nu de vierde plek met Het Ravijn.

GZC Donk-Polar Bears 14-6 (2-1, 2-3, 6-1, 4-1). Doelpunten Polar Bears: Brigit Mulder, Iris Wolves, Marit Bergers, Simone van de Kraats, Fleurien Bosveld, Elsemiek Sevenich.