Adrie Poldervaart was zeer teleurgesteld na het vijfde verlies.
Volledig scherm
Adrie Poldervaart was zeer teleurgesteld na het vijfde verlies. © Pro Shots / Ron Baltus

Poldervaart: ‘De club staat achter me’; technisch manager Bijvelds biedt supporters excuses aan

De Graafschap is na het 1-2 verlies tegen Almere City FC gezakt naar plek 18 in de Keuken Kampioen Divisie, maar trainer Adrie Poldervaart voelt nog steeds vertrouwen van de clubleiding.

23 reacties

 • sjaak van tiel

  2 maanden geleden
  Eelco de Boer. Je hebt volkomen gelijk. Maar Buttner was m.i. wel de beste speler tegen Almere. Dat zegt dus veel over de andere spelers. Totaal geen samenhang. De eerste helft speelden we al met 9 man. De Jong liep maar te wijzen en hobbelde maar wat rond. Bouichane liep hulpeloos over het veld. Verder begon Unal direkt met egotrippen zonder rekening te houden met zijn medespelers. En dat mocht blijkbaar, ook van zijn medespelers, want er werd niet ingegrepen. Zo kom je als ploeg niet verder.
 • Piet van Vliet

  2 maanden geleden
  Buttner en de.Jong zijn als publiekstrekkers gehaald om de seizoenkaart verkoop naar hoogte te stuwen. Daarnaast veel her intreden zonder enige toegevoegde waarde. Hofstede kon het vaak niet goed doen maar Bijlevelds kent ook geen goede start. En twittert ooknog excuses zonder dat open en publiekelijk te doen Totale renovatie van de club is aan te bevelen
 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  Niet Polderpaard, maar de managers zijn er 100% voor verantwoordelijk dat een kreupele afgeschreven speler als Buttner is binnengehaald. Voor dat geld had je ook 2 a 3 jonge gemotiveerde en fitte spelers kunnen halen.
 • Maarten Overstegen

  2 maanden geleden
  Hopelijk duurt het niet lang meer voordat Adrie terug naar de polder vaart.
 • Kees de Jong

  2 maanden geleden
  De Graafschap is een wijngaard met 70 jarige wijnranken… kies je voor oud versleten en energieloos of ga je nieuwe ranken plaatsen en heb je geduld in de groei en ontwikkeling zodat er weer goede wijn komt …. De keuze hierin bepaalt ook de kwaliteit van het bestuur en de trainers.