Ralf Seuntjens (rechts) is blij nadat NAC op voorsprong is gekomen tegen Telstar.
Volledig scherm
PREMIUM
Ralf Seuntjens (rechts) is blij nadat NAC op voorsprong is gekomen tegen Telstar. © Pro Shots

Ralf Seuntjens: ‘Kijk ondanks einde in mineur met veel plezier terug op periode bij De Graafschap’

DOETINCHEM - Het is de prangende vraag. Wordt NAC-spits Ralf Seuntjens (32) vanavond bij zijn rentree in het stadion van De Graafschap ontvangen met een staande ovatie of wordt de Bredanaar getrakteerd op een hels fluitconcert?

5 reacties

 • Eddy Hoebink

  1 jaar geleden
  Ralf Seuntjes treft geen blaam. Begrijpelijke keuze als de club uit zijn geboorteplaats zich meldt. Hij heeft ook maar 1 carrière. Prima personality, van mij ook applaus.
 • Hans Mellink

  1 jaar geleden
  Nadat Seuntjens bekend maakte dat hij naar NAC ging heeft hij negen wedstrijden niet meer gescoord!! Hoezo 1 op 2 lopen? Ik zag hem in sommige wedstrijden hele vreemde dingen doen, bal naar de tegenstander, niet de normale positie innemen. Allemaal niet Seuntjens eigen. Het heeft ons zeker de promotie gekost.
 • Wim Sonderen

  1 jaar geleden
  Van mij wel applaus voor de mooie momenten die we hebben meegemaakt. Zijn keus is begrijpelijk en daar kun je respect voor hebben.
 • Monique Meijer

  1 jaar geleden
  Van mij krijgt hij zeker applaus!!! Zijn keuze viel voor mij te begrijpen en hij heeft zeker geen schuld aan het niet promoveren van De Graafschap. Hij heeft altijd zijn stinkende best gedaan. Ralf, welkom terug in Doetinchem! Oh ja, liever niet scoren vandaag….
 • sjaak van tiel

  1 jaar geleden
  Geen staande ovatie maar wel respect. Hij heeft zich altijd voor 100% ingezet. Maar alle ballen gingen richting Seuntjes, wat uiteindelijk leidde tot voorspelbaar- en steriel voetbal. Met minder voetbal-kwaliteit in de ploeg proberen we nu weer te voetballen, wat ik toch leuker vindt.