Volledig scherm
Manchester United-trainer José Mourinho en Claudio Ranieri in september van vorig jaar. © pro shots

Ranieri: Mourinho is een vriend

Voor de verandering heeft iemand zich eens positief uitgelaten over José Mourinho, de coach van Manchester United die voortdurend in opspraak is. 

,,Een ongelooflijke sympathieke man, een vriend, iemand van wie je op aan kunt'', zei Claudio Ranieri, sinds kort coach van Fulham.

Ranieri keerde onlangs terug in de Premier League, na een eerder ontslag bij Leicester City. ''José was de eerste die mij een bericht stuurde: welkom terug! Dat heb ik zeer gewaardeerd. Ik vind José een beleefde man en een geweldige coach. En hij heeft in elk geval één fan, dat ben ik.”

Mourinho staat onder grote druk na tegenvallende prestaties in de competitie. Manchester United speelt het komende weekeinde tegen Fulham.

  1. Van den Boomen redt punt voor De Graafschap tegen Jong FC Utrecht

    Van den Boomen redt punt voor De Graafschap tegen Jong FC Utrecht

    UTRECHT - De Graafschap begint vanavond (20.00 uur) zonder Gregor Breinburg en Toine van Huizen aan de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Trainer Mike Snoei geeft Roland Baas en Jasper van Heertum een basisplaats. De Doetinchemmers kunnen vanavond hun borst natmaken. Het Utrechtse beloftenteam, de afgelopen jaren steevast een kelderploeg in de eerste divisie, verrast dit seizoen. De talentenploeg staat op de zesde plek, met slechts twee punten achterstand op de Superboeren. Mis niets in het liveblog!
  2. NEC verslaat Jong PSV en boekt eindelijk weer zege in eerste divisie

    NEC verslaat Jong PSV en boekt eindelijk weer zege in eerste divisie

    NIJMEGEN - NEC treedt vanavond (aftrap 20.00 uur) tegen Jong PSV aan met drie nieuwe basiskrachten. Rens van Eijden speelt na ruim negen maanden weer een officieel duel bij de Nijmegenaren. De centrale verdediger kampte lange tijd met liesklachten. Ole Romeny en Jellert van Landschoot maken tegen de beloften uit Eindhoven eveneens hun rentree vanaf de eerste minuut. NEC wil de tweede periode in de eerste divisie succesvol van start gaan. Mis niets in het liveblog!