De Graafschap-trainer Reinier Robbemond.
Volledig scherm
De Graafschap-trainer Reinier Robbemond. © Pro Shots

Reinier Robbemond: ‘Maak me geen zorgen over ons spel’

DOETINCHEM - Over de gemiste kansen hoefde De Graafschap-trainer Reinier Robbemond het na de gestolen zege tegen Almere City FC (1-0) niet te hebben. ,,Die waren er niet echt, maar ik ben niet minder blij.”

8 reacties

 • theo houkes

  4 maanden geleden
  Mr Robbemond dat je je spelers niet wil afvallen oké maar hemel ze ook niet op want wat er op dat veld loopt is niet best ik zelf vind het al triest genoeg dat het zo gaat met dit elftal komen we nergens met of zonder publiek als supporter van de Graafschap word je niet verwent ik zie dat dran niet meer zoals vroeger
 • Marjan hutten

  4 maanden geleden
  @Bestuur de graafschap, maak een statement, alle bezoekers gratis naar binnen laten tegen dordrecht, een optie?
 • Hans Mellink

  4 maanden geleden
  Robbemond zou de Graafschap voetballend beter maken, meer aanvallend spelen etc.. Zijn opmerking impliceert bijna dat hij daar niet in slaagt en het zelf nog niet wil inzien. Bestuur moet ingrijpen en desnoods zelf de transfermarkt op (ook maar vast voor een andere trainer) want ik geloof niet dat Hofstede nog een poot uitsteekt voor onze club die nu op de rug ligt.
 • Sjors ten Hove

  4 maanden geleden
  Pffff, wat een trainer zeg. Als je dit soort onzin uitkraamt ben je niet de juiste persoon op de juiste plek. Het is spel is bagger wat de Graafschap laat zien. Voordeel is wel: we hoeven ons niet druk te maken over promotie. Dat zit er toch niet in en moet je ook niet willen. Amateurs.
 • Marjan hutten

  4 maanden geleden
  ik maak me zeker zorgen zorgen dat er zo gruwelijk slecht gebald word, bijna weer een 0-0 pot. Scorend vermogen is er niet en alles maar werkelijk alles gaat mis, vrije trappen in de muur, ver naast of over de tribun. Nee geeft het allen toe, gewoon een zeer zeer slecht elftal en de trainer straalt helemaal niks uit.