Joey Konings laat Telstar-doelman Trevor Doornbusch kansloos en zet De Graafschap op een 1-0 voorsprong.
Volledig scherm
PREMIUM
Joey Konings laat Telstar-doelman Trevor Doornbusch kansloos en zet De Graafschap op een 1-0 voorsprong. © ANP

Scoort spits Joey Konings eindelijk weer, heeft hij nog een rotgevoel

DOETINCHEM - De Graafschap is het helemaal kwijt en morst tegen Telstar (1-1) voor de tweede week op rij kostbare punten in titelstrijd in Keuken Kampioen Divisie.

5 reacties

 • Hans Mellink

  6 maanden geleden
  Inderdaad, voetballen om balbezit. Ik zou zeggen probeer het eens met 2 spitsen en Lieftink erachter.
 • theo houkes

  6 maanden geleden
  Zo ken ik de Graafschap al jaren het is alles of het is niks jammer maar ja als je geen geld hebt kun je weinig anders dan alles wat aan komt lopen voetbalschoenen aantrekken en daar moet je het mee doen dus volgend jaar weer kkd het is niet anders
 • W Konincks

  6 maanden geleden
  Hopelijk heeft ten Hag gister op de Vijverberg nog wat leuke opties en tips gegeven!! Op de vijverlaan was het goed toeven gister chapeau voor de boys vd Spinside die dit zo mooi hebben geregeld ..
 • Eddy Hoebink

  6 maanden geleden
  Ik kreeg een flashback, want vorig seizoen veel van dit soort wedstrijden gezien. Er zit veel te weinig scoringsdrang in de ploeg. Waarom rost Lieftink niet op de goal ipv de bal moeilijk af te geven aan acheffay? Voorin wordt er nauwelijks door gevoetbald, en met Dekker EN schuurman heb je te weinig diepgang. Ze voetballen goed om in balbezit te blijven maar je ziet ze nooit voor de goal. Scoren gaat een probleem opleveren en dan is het een kwestie vam tijd dat je wegzakt op de ranglijst.
 • Marjan hutten

  6 maanden geleden
  Waardeloos elftal, geen scorend vermogen en gaat veel te veel mis; word dit jaar middenmotor zonder te spelen voor de prijzen.. een verloren seizoen dus! Bestuur moet inversteren in de winterstop.