Marcel Lötters.
Volledig scherm
PREMIUM
Marcel Lötters. © Henri van der Beek

‘Scouting was levensader van De Graafschap’

De Graafschap heeft al 3,5 jaar geen scoutingsapparaat meer en in die periode is er ook amper geld verdiend. De Doetinchemse club wil komende zomer, als er een nieuwe technisch manager komt, de scouting weer nieuw leven inblazen.

8 reacties

 • sjaak van tiel

  4 maanden geleden
  Haal geen Hendriks, maar neem Bony maar in plaats van NEC.
 • martie Wentink

  4 maanden geleden
  Goed scouten is een vak apart. Ik kan het weten heb 13 jaar als scout gewerkt bij KNVB. Het kan niet zo zijn dat er elk jaar 10 nieuwe scouts staan bij een BVO. Het belangrijkste is dat je het talent op de voorgrond zet,en niet de mensen eromheen. Een goede scouting werkt met een vaste groep die vertrouwen in mekaar heeft,en vertrouwen krijgt van de leiding. Zag in de opstelling van de |Graafschap tegen Bocholt dat er 3 jongens instaan die ik gescout heb,hoop dat ze het redden tot basisplaats.
 • Theo Cools

  4 maanden geleden
  Goed verhaal .Helemaal gelijk. Alleen verteld hij er niet bij waarom hij destijds moest vertrekken. Geld voor mede scouten kwam niet bij de juiste mensen.
 • Hans Mellink

  4 maanden geleden
  Je praat hier over 3 klappers in de laatste 20 jaar! Als we er tussen nu en 4 jaar weer eentje zouden hebben en nog een transfer van drie ton, zou dat ‘gewoon’ gemiddeld zijn. Wellicht heb je al drie ton verdiend door de bezuiniging. Anyways, er moet hoe dan ook veel meer kwaliteit en talent binnengehaald worden.
 • Piet van Vliet

  4 maanden geleden
  Lees het boek van Yoeri van de Busken over Wim Jansen Meesterbrein, dan begrijp je wellicht waarom scouten zo belangrijk is.
 1. Uitzinnige Romeinen vieren Conference League-zege, spelers tonen beker aan fans

  Uitzinnige Romeinen vieren Conference Lea­gue-ze­ge, spelers tonen beker aan fans

  De voetballers van AS Roma hebben enkele uren na het winnen van de Conference League de beker laten zien aan de supporters die zich hadden verzameld bij het trainingscomplex in de Italiaanse hoofdstad. Trainer José Mourinho en zijn spelers stapten na de gewonnen finale in Tirana tegen Feyenoord (1-0) direct het vliegtuig in. De Romeinen arriveerden rond 04.30 uur op vliegveld Fiumicino en reden daarna in een bus naar het trainingscomplex.