Fans van De Graafschap kwamen met een ludiek plaatje na de wanvertoning tegen FC Dordrecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Fans van De Graafschap kwamen met een ludiek plaatje na de wanvertoning tegen FC Dordrecht. © DG

Supporters De Graafschap komen met ludieke foto na bittere nederlaag: ‘Functie Snoei elders’

DOETINCHEM -Supporters van De Graafschap zagen hun ploeg voor de televisie op een lege Vijverberg kansloos met 0-3 verliezen van laagvlieger FC Dordrecht, maar waren thuis wel creatief.

13 reacties

 • T Kuster

  2 weken geleden
  Blijf reëel: met dit materiaal en al 7 nederlagen - tegen de nummers 17,18 en 19 van de KKD - heb je in de ere - divisie helemaal nix te zoeken.
 • Carel Horstink

  2 weken geleden
  De verdediging BLIJFT het probleem. Zie het grote aantal tegendoelpunten. Dus beter nog een jaar in de keuken blijven garen. Laat een echte kenner roeren.
 • frans Wennekes

  2 weken geleden
  Iedereen weet het weer anders en/of beter 17 miljoen coach hebben wij , maar als je dan toch wat anders wilt neem dan voor langere tijd John Stegeman dan echt gaan bouwen met de jeugd maar dan moet je de jeugd wel kunnen behouden
 • Marc van der Wee

  2 weken geleden
  Goedenavond Jan, Een échte supporter blijft zijn/haar club trouw, ook in mindere periodes.. Ik ben zelf geen voetbalsupporter, van niet één club, maar wat ik van supporters heb begrepen is dus dat men de club gewoon blijft steunen... Ook in slechte tijden.
 • theo houkes

  2 weken geleden
  En je hebt nog een dik probleem je hebt net het contract van meneer de kampioenen maker verlengt hoe raak je die weer kwijt en je had zo Rogier Meier bij NEC kunnen ophalen die heb tenminste verstand van voetbal
 1. Samenvatting | Ajax - Vitesse
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Bekerdroom Vitesse spat in blessure­tijd uiteen

  18 april
 2. Uitblinkende Frenkie de Jong pakt hoofdrol in Spaanse bekerfinale
  Play

  Uitblinken­de Frenkie de Jong pakt hoofdrol in Spaanse bekerfina­le